Ahoj rozjíždím domácí studio a potřeboval bych od někoho poradit. Koupil sem si Alesis Multimix 8 USB je to dobrý na začátek? Jsem uplný začátečník... Byl by někdo tam hodný a napsal jestli si mi tento mix k něčemu hodí a jak se používá??? A ještě bych prosil o radu jaký program na nahrávání mám používat...
Díky moc všem!
Omlouvám se jestli to píšu do špatné sekce...
PS: už nevim kam všude napsat, nikde mi neporadili tak snad tady...
na zaciatok je dobre hocico. prve krociky okolo audia mozes kludne urobit na zvukovej karte za pat korun.
ako softver mozem odporucit reaper 0.999
je zadarmo, podporuje vst, ma vyborny audio engine a hlavne sa ovladanim podoba na dospele softvery a nebude ti robit problem presedlat, ked uz budes zvladat zakladne veci. to cele za predpokladu ze chces nahravat zive nastroje a nie robit elektronicku hudbu softverom. v tom druhom pripade bude rozumnejsie zacat fruity studiom alebo reasonom, co uz su ale zalezitosti ktore treba kupovat
k mixaku si nedostal ziadny softver?
Ne žádnej software sem nedostal... Chtěl bych dělat Hip-Hop ( pro vás asi nepředstavitelná věc ) ale diky za rady jeste sem si objednal midi klavesy na ty samply... Jinak FL Studio mam a uz v něm jedu...
mimochodom, skus nepouzivat bold.
neviem preco by bol hiphop nepredstavitelna vec, viaceri ho tu robia. FL je na hiphop dobra volba, novy slicex je solidny nastroj na finty s loopami a v edisone sa daju skvele robit blbosti so skrecami
no na hiphop ti reaper moc neposluzi.. reaper je dobry na nahravanie normalnej gitarovej kapely a tak, kde mas hlavne normalne nahravanie audiostop a ich mixaz. s hiphopom ostan pri tom FL. praca s midi notami je tam trocha neobratna a nie su tam ziadne nastroje na spracovanie beatov, to by si musel vsetko riesit cez vstcka