Behringer x air xr12 vs Soundcraft ui12
Behringer x air xr12 vs Soundcraft ui12
Dobrý den, vybírám mezi těmito mixy pouze pro použití pro !!! 2x klavesový nástroj do kapely!! Žádný zpěvy!!. Výběr padl na výše uvedené mixy Behringer air xr12 / soundcrft.ui 12 k obladání by měl sloužit iPad2 mini.Neco jsem již pročetl ale vesměs každý chválí něco. Dokonce jsem četl ze jsou problémy s prohlížečem u iPadu Pro mix Ui 12 ze Safari nepodporuje prohlížeč pro soundcraft což se mi zda trochu divné. Trochu víc sympaticky je mi Soundcraft. Je tu někdo s praktickými zkušenostmi a zároveň použitím IPadu?
Re: Behringer x air xr12 vs Soundcraft ui12
Párkrát jsem dělal akci s Soundcraft ui16 + Win/Android. Nefunguje dobře s novějšími verzemi Chrome (používám Firefox). Při větším počtu lidí jsou občasné problémy s připojením. Při větším zesílení na masteru šumí. Jinak fajn.
K čemu bezdrátový mix pro 2x klávesy?
K čemu bezdrátový mix pro 2x klávesy?
S Soundcraftom nemam skusenosti .. Co len citam na forach , tak ludia maju sem tam problemy so zamrznutim a s problemami s ovladanim .. To je jedna zo zasanych veci , co mi na tej UI generacii vadi .. ze sa to ovlada cez web a neda sa to ovladat aplikaciou , ani kontrolerom ..
Mam velke skusenosti s Behringer/Midas rodinou .. Skoro vsade , kde sa poslednu dobu motam je X32 alebo M32 .. Sam mam doma X32 , MR16 a XR12 .. Podla mna su to vyborne pultiky .. Mam k nim aj Xtouch controler , takze ak treba rychlejsie reagovat (kde je tablet pomaly) , nosim si jeho .. Aplikacie na ovladanie su vyborne .. Jak na pocitac , tak na tablety .. Na tablety je absolutne TOP aplikacia MIXING STATION .. Stoji asi 5 eur .. Tam si mozes upravit cely layout podla seba , ako potrebues .. To treba kupit hned !
NO a samozrejme WIFI .. TO je problem vsetkych tychto pultikov .. Vstavana WIFI (jak soundcraft , tak behringer/midas) je velmi basic a treba si naozaj k tomu kupit nejaky normalny wifi router .. das ho k mixu , ktory napojis priamo ethernetom a tablet beha cez wifi ..
Mam velke skusenosti s Behringer/Midas rodinou .. Skoro vsade , kde sa poslednu dobu motam je X32 alebo M32 .. Sam mam doma X32 , MR16 a XR12 .. Podla mna su to vyborne pultiky .. Mam k nim aj Xtouch controler , takze ak treba rychlejsie reagovat (kde je tablet pomaly) , nosim si jeho .. Aplikacie na ovladanie su vyborne .. Jak na pocitac , tak na tablety .. Na tablety je absolutne TOP aplikacia MIXING STATION .. Stoji asi 5 eur .. Tam si mozes upravit cely layout podla seba , ako potrebues .. To treba kupit hned !
NO a samozrejme WIFI .. TO je problem vsetkych tychto pultikov .. Vstavana WIFI (jak soundcraft , tak behringer/midas) je velmi basic a treba si naozaj k tomu kupit nejaky normalny wifi router .. das ho k mixu , ktory napojis priamo ethernetom a tablet beha cez wifi ..
Dekuji za názory k dotazu k čemu digital pro klávesy - vlastně k ničemu jen trochu zvědavost jelikoz jsem nikdy nic takového nezkusil a na druhou stranu u mého starého obyčejného analogu věčně řeším nějaký ten potenciometr chvíli jde pak zas ne. Ale hlavní důvod digitálu je zvědavost a možnost nastavovat na dálku (i když asi často nevyužiju) .Jinak vzhledem k tomu ze jsem spěchal a už koukám delší dobu tak nakonec vyhrál behringer xr12 oproti UI 12 na kterou jsem se docetl spíše problémy tak na behringra jsem moc špíny nevyhrabal a už je objednán.
dafson : jo to som zabudol napisat .. pouzivam Xr12 uz par rokov a v zivote mi nezamrzla , ani ziaden pruser nenastal .. Co sa tyka stability , nemozem dat ziaden cierny bod ..
Fajn tak dekuji za názor myslím ze teda volba byla dobra-)