digitální mixážní pult

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 27 čer 2006 14:33

no tak vem toho mackieho a mas myslim vystarano

jehlar
Příspěvky: 204
Registrován: 25 úno 2005 21:17

Příspěvek od jehlar » 27 čer 2006 14:36

Pokud ti stačí 8mic vstupů a chceš mít co nejjednodušší zapojení tak jdi opravdu do toho onyxe 1620 - budeš muset ale trochu přišetřit. Project mix od m audia je controler s osmi mic vstupy na palubě - spíše studiová než live záležitost. Pokud by jsi ovšem chtěl míchat live v protoolsech nebo něčem podobném tak proč ne.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 27 čer 2006 14:45

Martin píše: TEC nominee mluvi samo za sebe ! Kolik karet se tim muze pochlubit... ?
... nominace na TEC ... no nechci ti brat iluze ale to mluvi hlavne o dobrym marketingu.

Reklama :-) : Pochlubit se tim muze i nase E-MU EmulatorX

http://mixfoundation.org/tec/05nominees.html
Naposledy upravil(a) safa dne 27 čer 2006 15:47, celkem upraveno 1 x.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 27 čer 2006 15:26

Reklama :) ... tak to je dobrý !

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 27 čer 2006 20:12

Mnoo pokial to nemusi byt zabalene z obchodu, tak sa popozeraj po Yamahe 01V. Bez rozsirenia to ma 16 anal. vstupov z toho 12 preampov, spdif i/o. Mozes si k tomu prikupit rozsirujuce karty s analog., alebo digit. i/o.

Mam ju niekolko rokov a absolutna spokojnost a to idem do compu iba spdif.

Da sa zohnat za cca 20litrov.

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 28 čer 2006 07:50

to KAYKO: a dají se nanrávat jednotlivý kanály zvláš? ?

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 28 čer 2006 09:20

2Freecoolin, samozrejme sa daju, ale potrebujes k tomu adat rozsirujucu kartu, ktora ti prida 8 i/o, alebo analogovu, ale ked chces ist s viackanalovym signalom s mixu do compu, tak urcite ten adat. Videl som ju predavat za 3 lit.

Na mixe mas bez rozsirenia 4 symetricke omni outy, ale analogove.

Ako bonus tam mas na palube na kazdom vstupe 2x nezavisly dost slusny efekt (ako si dobre pamatam tak Yamaha SPX900), dynamiku(kompresor, limiter, gate) a equalizer v 32bitovom rozsireni.
Samozrejmostou mas sceny(nastavenie celeho mixu), ktore mozes ukladat do 100 pamatovych miest, motorizovane fadery a viac menej vsetko co od digitalneho mixu za 80litrov(novy) by si mohol ocakavat.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 čer 2006 10:38

kayko: nik to tu tusim este nespominal, co to ma za prevodniky? su aspon 24bit?

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 28 čer 2006 11:02

2Kexik, su 20bit, ale kvalitne. V dnesnej dobe 24bitove prevodniky uz nie su primarny parameter. Uz asi kazda lowendova zvukovka to ma v naplni prace. Len nepisu ci vyuziva tych 24 bit naplno.

Napriklad z 90tych rokov kvalitne nahravadla maju 16bit a vzniklo na tom vagon zvukovo vynikajucich cd.

Ked som pred rokmi kupoval 01ku tak som mal v studiu Uliho vlajkovu lod MX8000 zo vsetkym co ktomu mali, takze bola ako 9000ka a ked som priniesol 01 tak na druhy den isiel sUlino zo studia.
Pri priamom niekolko hodinovom porovnavani na vsetky mozne sposoby vysla 01ka zvukovo vo vsetkom lepsie a dokonca znela podstatne analogovejsie ako analog MX8000 a nepomohli mu ani milionbit prevodniky :)


Tym som chcel povedat, ze radsej budem mat Radar so 16bit prevodnikmi ako Sound Blaster s 24 bit 8)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 čer 2006 12:17

kayko: ale tu radis yamahu proti mackiemu, focusrite, presonusu... myslim ze to je uz trochu ina liga. tym chcem povedat ze yamaha je riesenie skor s velkou uzitnou hodnotou, nez so spickovym zvukom, to by mal freecoolin vzat v uvahu. mozno je to ale to prave pre jeho potreby, to ja netusim

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 28 čer 2006 12:20

Kexik, jasne, len som sa pozeral na pomer cena/vykon.

A spominane veci, si myslim, ze spickovy zvuk na live asi nemaju a do 30 si nemyslim, ze spickovy live zvuk sa da zohnat.
Takze asi to je o osobnych preferenciach a vyskusani.

(spickovy som myslel hodnotenie adekvatne k tomuto foru :) )

Odpovědět