Malilinky lahky mix s 2x aux
Malilinky lahky mix s 2x aux
uz dlhsie sa obzeram po nejakom co najmensom mixe (netreba mi velke sable ani eq korekcie) ktory by mal aspon 2x aux send, vedel by prosim niekto poradit? Nasiel som rozne veci, napriklad Behringer XENYX 1002B alebo yamaha mg10/2, ale stale sa mi to zda moc velke (a hrube, tazke...)
Re: Malilinky lahky mix s 2x aux
prave si obzeram Alto ZMX862
ja si chcem kupit toto http://www.behringer.com/EN/Products/Xr12.aspx/
vyzera to fajne ale skor som mal na mysli nieco male kompaktne co by sa lahko prenasalo a co najmenej zavadzalo
Na co přesně potřebuješ? Prodávám tohle: http://www.midi.cz/inzerat/151925/art-splitmix4/
třeba by ti to stačilo...
třeba by ti to stačilo...
toto by bolo super keby to este malo 2x aux send (do efektovej jednotky) a nejaky stereo vstup do ktoreho by sa to mohlo z toho efektu vratit + odposluch na sluchatka
inak to som nevedel ze sa moze pasivne sumovat signal
Pasivní summing se dá jednoduše udělat přes odpory (aby se impedančně neovlivňovaly jednotlivé vstupy) a za to se pak typicky pověsí další aktivní stupeň (což může být i např. normální mikrofonní předzesilovač), který kompenzuje útlum signálové úrovně.charonme píše:toto by bolo super keby to este malo 2x aux send (do efektovej jednotky) a nejaky stereo vstup do ktoreho by sa to mohlo z toho efektu vratit + odposluch na sluchatka
Jinak s těmi požadavky na dva AUXy a velikost to bude asi trochu boj s hledáním. A mám trochu obavu, že nic výrazně menšího než např. ty zmíněné Xenyxy neseženeš.
Možná úplně nejmenší varianta s dostatečně flexibilním routingem by byla nějaká zvukovka s DSP mixem, co umí standalone režim bez počítače. Záleží, jestli by Ti stačilo víceméně statické nastavení s regulací vstupních úrovní a celkové hlasitosti nebo s tím potřebuješ standardně manipulovat.
Některé zvukovky, třeba MOTU ultralite, se pak dají (i když trochu kostrbatě) ovládat z předního panelu.
Jinak proč vlastně pořád řešíš tu velikost, potřebuješ to vozit někde v kapse autobusem?
Michal
presne takpotřebuješ to vozit někde v kapse autobusem
no tak asi pojdem do toho Alto ZMX862
Nikdy jsem nic jsem od firmy Alto fyzicky nepoužíval, takže nemůžu referovat z osobní zkušenosti, ale vypadá to v rámci kategorie docela v pohodě a věřím, že by to mohlo posloužit. Držím palce.charonme píše:presne takpotřebuješ to vozit někde v kapse autobusem
no tak asi pojdem do toho Alto ZMX862
Michal
po tom ako som si ho objednal tak sa ukazalo ze dodavatel caka na kontajner z ciny a nevie sa kedy pride
prave som narazil na Mackie ProFX4v2 ale moc vela predajcov to zatial neponuka (a proFX8 je uz moc velky)
Bude Ti Mackie stačit? Je sice malý, ale zároveň má málo vstupů a žádné další separátní returny. Tzn. když budeš krmit dva efekty, tak Ti to zabere minimálně vstupy 3 a 4 (a to ještě, pokud budou oba efekty s mono výstupem). Ve finále Ti na vstupní signály zbydou jen kanály 1 a 2.. Nevím, zdá se mi to na mixák docela málo.. To už by se skoro dalo nakroutit přes nějaký Dry/Wet regulátor, pokud ty dva signály pošleš do obou efektů za sebou.charonme píše:prave som narazil na Mackie ProFX4v2 ale moc vela predajcov to zatial neponuka (a proFX8 je uz moc velky)
Alto se mi zdálo lepší.. možná by se vyplatilo počkat (nebo koupit z Německa přes eBay - http://ebay.eu/1LT8hvU).
Michal
vidis mas pravdu, moc podrobne som ho nepozeral lebo si radsej pockam na ten alto, a nevsimol som si ze nema dedikovane returny