mix Roland VM-3100 Pro - ma tady nekdo?

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Odpovědět
LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

mix Roland VM-3100 Pro - ma tady nekdo?

Příspěvek od LUPO » 22 bře 2005 10:07

potrebuju neco prokonzultovat :)

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 23 srp 2006 10:58

má někdo tento digi mix? narazil jsem na prodej tohoto bazmeku za rozumnou cenu, uvažuji o koupi a scháním informace.

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 23 srp 2006 11:39

Hubert ho ma a aj ho xe predat.

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 23 srp 2006 11:43

lze to nák propojit s PC? a nahrávat digitálně rovnou do PC

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 23 srp 2006 11:45

Jasne, standardne tam je spdif, takze ti staci karta s spdif vstupom, alebo to prepojit cez R-bus, ale neviem ci niekto iny okrem Rolandu pouziva tento protokol.

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 23 srp 2006 11:48

myslem sem jestli lze náhrát každý kanál zvlášt do pc

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 23 srp 2006 11:49

kdo je to hubert?

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 23 srp 2006 12:22

Nazdar, nuz ja ho mam a naozaj som ho pred casom mal v inzerate na predaj. Pokial mas v PC kartu M-Audio Delta R BUS alebo Roland RPC 1 alebo ESI Audioterminal 010 tak potom pomocu R BUS kablu dostanes 8 kanalov do PC a rovnako 8 kanalov z PC....spolu s SPDIF je to 10 in/10 OUT v digitale.....

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 23 srp 2006 12:38

Nazdar Hubert, to som ani nevedel, ze M-audio ma k tomu Rbusovu kartu, to je hned nieco ine......

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 23 srp 2006 12:47

PLS kde seženu výše zmiňované karty v čechách ?

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 23 srp 2006 13:02

Logicky asi v zastupeni M audia, alebo Rolandu. Neviem ci trepem ale Disk Boskovice a K audio. Nagoogluj comp.

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 23 srp 2006 13:21

dik už gůgluju

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 23 srp 2006 13:33

M Audio uz tu kartu nema v ponuke......to iba ak cez ebay, ta Rolandacka by sa mala dat este zohnat......ESI je v ponuke standardne......a je aj najlepsie vybavena....mozes prepinat medzi TDIF, ADAT a RBUS rozhranim...takze maximalna univerzalnost aj do buducnosti.......

Uživatelský avatar
freecoolin
Příspěvky: 264
Registrován: 25 lis 2004 09:53

Příspěvek od freecoolin » 23 srp 2006 13:36

ted jsem mluvil s majitelem a ten mi řek že ta verze VM-3100 nejde propojit s PC, pouze ta vyšší (VM-3100PRO) tak jak to teda je?

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 23 srp 2006 13:42

presne tak hovorim o VM 3100 PRO ta ma okrem R BUS rozhrania 2x FX a 2X compresor....

Odpovědět