Mixážní pulty Allen Heath

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Příspěvek od skeld » 30 lis 2007 11:07

Ok, to je možný, ještě jsem se s nimi nesetkal.

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 30 lis 2007 12:50

hondzykk - pak sorry, protoze v tom vsem spamu jsem to nejak nenasel :-)

Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Příspěvek od Johnny_Tiss » 05 pro 2007 14:33

hele kuci a co Allen-Heath ZED428 ??? teda jako do studia ...
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

nick_valensi
Příspěvky: 517
Registrován: 04 úno 2005 13:37

Příspěvek od nick_valensi » 05 pro 2007 15:47

johny: ja myslim, ze do studia je na houby, pac nema direct outy.. i dyz zalezi, jakym zpusobem pracujes..

pro me osobne je jednoznacnym favoritem rada WZ3, model 14:2:2..

jehlar
Příspěvky: 204
Registrován: 25 úno 2005 21:17

Příspěvek od jehlar » 05 pro 2007 16:46

Mám pocit že ZED direct outy má, ale do studia bycho ho neviděl, předpokládám, že děláš v nějakém SW DAW a v tom případě by ti za 43000 udělá větší službu nějaký kvalitnější preamp s převodníky. Ale taky nevím jak děláš takže to může být i jinak :-)

fantozzi2
Příspěvky: 53
Registrován: 25 lis 2007 18:07

Příspěvek od fantozzi2 » 05 pro 2007 23:02

do studia radši wizardy mají na to lepší vybavení, ale jak už tady kluci psali, záleží jak děláš

Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Příspěvek od Johnny_Tiss » 06 pro 2007 07:45

Dělám klasicky v Cubase, ale potřebuju nějaký řešení v podobě nejspíš pultu, abych měl co nejvíc vstupů kvůli bicím atd atd ... koukal jsem po nějakých pultech s FW, ale největší jsem našel jen u Alesis, ale ten je asi 16ti vstupý a to je málo ... any ideas?
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

nick_valensi
Příspěvky: 517
Registrován: 04 úno 2005 13:37

Příspěvek od nick_valensi » 06 pro 2007 09:08

jehlar: mas recht, ja sem se dival pouze na ten zakladni model ZED 14, ten directy nema, ty vetsi konzole z rady ZED kupodivu directy maj..

johnny: tezko rict, je spousta zpusobu, jak nahravat.. pokud nahravas bici samostatne, nepotrebujes mit tech vstupu az zas tolik.. neco jineho je, pokud nahravas celou kapelu najednou.. na tvem miste bych si nejdrive ujasnil, jakym zpusobem hodlas pracovat, pak se o tom muzem bavit dal..
ja napriklad nahravam bici do trech goldmajku;-) a planuju este posledniho ctvrteho, cimz ziskam v podstate plnohodnotnych osm kanalu s preampama, ktere sou kvalitativne o tridu vejs nez preampy v pultech za 50-60 litru.. jak ale rikam, je to o zpusobu prace, ja nahravam nacisto, bez korekci, veskere zvukove upravy delam az v kompu..

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 18 pro 2007 23:48

ta zed série, podle mě, fakt přijatelná co se poměru cena/výkon týče

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 13 led 2009 18:53

tento digi pult sa mi dost ergonomicky paci.. jak je vlastne etablovana tato znacka? kde sa pohybuje v akom segmetne kvality?

Allen-Heath iLive144
<img src="http://www.musiccenter.cz/MC/asp_image. ... jpg&type=5" width="1024">
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 13 led 2009 19:44, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 13 led 2009 19:13

stredna trieda. podobne ako mackie, mozno chlp lepsie ako soundcraft

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 13 led 2009 19:40

V malych mixech spicka spolu se Soundcraftem, nasledovani v tesnem zavesu Mackie.

V tech vetsich kraluji jine firmy.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 13 led 2009 19:46

na tomto digi mixe sa mi prave paci ten panel kde je vsetko pohromade a len prepinanim sable sa meni nastavenie a je kazdy parameter k dispozicii.. je to take riesenie ako ma Little Phaty od MOOGu..

parek
Příspěvky: 267
Registrován: 18 kvě 2003 01:24

Příspěvek od parek » 05 úno 2009 15:03

EXCOM: prave z tohodle duvodu nenavidim yamahy, kdyz spechas, je to k zblazneni :evil:
Čí to byl proboha nápad se timdle živit??

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 05 úno 2009 16:59

parek, Yamaha LS9 to ma tiez.

Odpovědět