Presonus DIGIMAX FS a dalsi adat a/d d/a

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Presonus DIGIMAX FS a dalsi adat a/d d/a

Příspěvek od MonkeyFighter » 30 pro 2007 02:32

Asi budu rozsirovat mix o analog in pres adat,pokukuju po Digimaxu FS a ted sem obevil ze ma DAC outy...tzn ma v sobe i 8x d/a prevod? projizdel sem jejich stranky a ruzny odkazy ale nejak z toho nejsem moudrej, daji se zaroven pouzivat a/d i d/a?jak je to u ostatnich prevodniku(behringer,alesis creamware... dalsi typy?) daji se pouzivat oba prevody zaroven?do budoucna by se urcite hodily i vystupy navic...

dik za info...

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 30 pro 2007 02:52

ano urcite ze sa da... aj ja pozeram teraz po nejakom rozšireni a presonus mi pride celkom v pohode az na cenu :( uliho mozem mat za 1/3 ceny ale nepoznam zvukovo ani jeden :?

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 30 pro 2007 09:57

Za Uliho hlasim, ze u ADA8000 muzes pouzivat zaroven vstupy i vystupy (to by bylo smutny aby tomu tak nebylo).
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy » 30 pro 2007 12:56

ADA8000 urcite funguje obojstranne....vystupy na xlr...
presonus digimax fs funguje tiez obojstranne, ale vystupy su na 6,3 jackoch (kvoli rozmeru)...
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 30 pro 2007 20:06

super v to sem doufal,jen sem se radsi ptal abych pak necumel ze je vsechno jinak nez sem si to maloval...

diky!

greezmen:pokud se mi podari ho dostat z usa,tak sem nasel na ebay za 520 dolacu nakej B stock coz je nakejch 10k kč to je fajnovy

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 30 pro 2007 20:24

AlesisAI3 soucasne 8tam + 8ven. Byl zapojeny do Layly24 a nepoznal jsem rozdil.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 pro 2007 20:38

Jop, AI3 jsem taky pouzival bez problemu duplexne.
BTW Safo, nekde jsem cetl, ze vnitrnosti ADA8000 jsou stejny jako AI3, jede ADA8000 v 24bitovym modu, nebo taky nuluje posledni 4 bity jako AI3?

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 30 pro 2007 23:11

Myslim, ze nenuluje ze jede v plnejch 24bit , ale radsi se zeptat Tudyho s Bodyiou, myslim ze to jeden cas este s Ondrasem nejak zkoumali.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět