Ahoj, našel jsem zajímavej pult Soundcraft series 500, jakou má podle vás prodejní hodnotu?
Díky moc
Soundcraft series 500
Re: Soundcraft series 500
Je to dost stará modulární konzole od Soundcraftu, takže je to hodně o tom, v jakém je stavu. Pokud v původním, tak bude potřeba do ní vcelku dost investovat, aby se dostala zpět na originální specifikaci (výměna kondenzátorů, čištění, případná výměna poťáků a faderů, atd.). Záleží taky na konfiguraci. A úplně nejvíc záleží na tom, kolik za něj bude ochoten dát potenciální kupec (ty?), kterých moc nebude. Takže cokoli od 500 za vrak do 20000 za 24:8:2 v solidním stavu.
Osobně si myslím, že jestli nechceš z nějakého důvodu konkrétně tuhle konzoli, koukal bych po něčem novějším.
Jen můj názor, Saša
Osobně si myslím, že jestli nechceš z nějakého důvodu konkrétně tuhle konzoli, koukal bych po něčem novějším.
Jen můj názor, Saša
Re: Soundcraft series 500
Ne, já prostě koukám po všem.
Nakonec jsem sehnal za dobrý peníze pult Tascam 3500 (32 šavliček), ten bude v pohodě, a vydrží mi snad dost let.
Nakonec jsem sehnal za dobrý peníze pult Tascam 3500 (32 šavliček), ten bude v pohodě, a vydrží mi snad dost let.