Studer 962

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
Jens Ludwig
Příspěvky: 214
Registrován: 31 říj 2007 00:12

Studer 962

Příspěvek od Jens Ludwig » 14 led 2010 13:05

Ahoj,
mátek někdo nějaké zkušenosti nebo alespoň informace o pultu Studer 962???
Jde mi hlavně o manuály a servisní manuály

poměrně dlouho googlim, ale google nic, gearslutz nic.... snad by se našel někdo tu...

Díky za případný příspěvky

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Studer 962

Příspěvek od kexik » 14 led 2010 13:59

mam pocit ze mam dakde schemu mono channel stripu... skusim pohladat, ale nie som si isty ci je to presne 962, nemam moc pamat na cisla :)

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Studer 962

Příspěvek od carloff » 14 led 2010 16:07

Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Jens Ludwig
Příspěvky: 214
Registrován: 31 říj 2007 00:12

Re: Studer 962

Příspěvek od Jens Ludwig » 14 led 2010 17:57

o tomhle vím a ještě asi o dalších třech - ale zatím se mi ještě nechce moc platit 20 dolarů za PDFko ve kterým toho zas tolik bejt nemusí....

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Studer 962

Příspěvek od kexik » 14 led 2010 18:07

a co presne vobec potrebujes vediet? to zasa nie su nijak zahadne stroje

Uživatelský avatar
Jens Ludwig
Příspěvky: 214
Registrován: 31 říj 2007 00:12

Re: Studer 962

Příspěvek od Jens Ludwig » 14 led 2010 21:58

no, teď se mi dostal do ruky a na mě je to trošku starší generace (ale o to víc mě to zajmá)... jde o to, že ho mám komplet - tj. pult, meterbridge i stagebox... mam tam 9 mono, 2 stereo s EQ a zbytek vstupů stereo bez EQ... všechny šavle maj 2x XLR in.. na Gearslutz sem se dočet, že jedna je mikrofonní a druhá linková (je tam i přepínání vstupu čili mic nebo DAT) - u mono kanálů je mi to jasný, ale už mi moc neni jasný, jak to funguje u stereo vstupu... za další z toho stageboxu vede nějak moc multikáblů resp. 3... což to mě ještě taky tolik netrápí, ale hlavně bych tam potřeboval někde najít, kam na ty mikrofonní vstupy vyrobim nějakouj Direct Out, aby se daly využít ty preampy

Odpovědět