vinom obliaty mix
vinom obliaty mix
tak som si na silvestra oblial moj soundcraft compact cervenym vinom
hned som co sa dalo poutieral a mix dal vysusit na radiator ale minimalne volume knob si to odniesol.. zacal omnoho viac praskat a ked som ho trochu zatlacil na bok, tak zacal vypadat kanal.. viete poradit co s tym? pripadne niekoho kto by to bol schopny dat do poriadku (vycistit mix zvnutra atd..)?
- ECSON WALDES
- Profesionál
Zadnej stres. Tohle uz jsem, resil mnohokrat v dobach kdy jsem sbiral analogovy syntaky kterejma casto tekl vsechen moznej alkohol ci jidlo.
To chrasteni v potacich zpusobuje cukr, kterej lepi a pouta k sobe prach a jinou spinu coz zpusobuje prerusovani kontaktu. Idealni je zasazena mista proplachnout a umejt lihem (popr okenou ktera je na bazi lihu). Voda to neresi protoze je potreba zasazeny mista vinem rozpustit. Rozhodne nepouzivej ale zadny kuchynsky agresivni cistice jako SAVO a pod - protoze tyhle mrchy leptaji a to je spatne.
Cisteni bys mel zvladnou i sam. Pult bude potrebovat samozrejme rozsroubovat. Zamerit se musis na fadery, potenciometry a tlacita. Plosnakum to teoreticky nema proc vadit, jen te pak muze stvat ze pokud to nevycistis uplne cely, tak pri kazdym zapnuti budes mit pocit ze se v mistnosti neko nalejva svarakem : )
hodne stesti
To chrasteni v potacich zpusobuje cukr, kterej lepi a pouta k sobe prach a jinou spinu coz zpusobuje prerusovani kontaktu. Idealni je zasazena mista proplachnout a umejt lihem (popr okenou ktera je na bazi lihu). Voda to neresi protoze je potreba zasazeny mista vinem rozpustit. Rozhodne nepouzivej ale zadny kuchynsky agresivni cistice jako SAVO a pod - protoze tyhle mrchy leptaji a to je spatne.
Cisteni bys mel zvladnou i sam. Pult bude potrebovat samozrejme rozsroubovat. Zamerit se musis na fadery, potenciometry a tlacita. Plosnakum to teoreticky nema proc vadit, jen te pak muze stvat ze pokud to nevycistis uplne cely, tak pri kazdym zapnuti budes mit pocit ze se v mistnosti neko nalejva svarakem : )
hodne stesti
tak som to vcera rozobral.. a cistil pomocou liehu a a tych tyciniek do usi.. ale nestihol som to vecer otestovat...
tak zatial len nejake nejasnosti:
- mal som tam dat viacej liehu? lebo ja som to len tak poutieral a slovo "proplachnout" mi znie ze som to mal tym liehom skor obliat
- som zvedavy ci to moje utieranie pomohlo, pretoze som sa prakticky nedostal do vnutra toho knobu, je priletovany k doske.
- mal som tam dat viacej liehu? lebo ja som to len tak poutieral a slovo "proplachnout" mi znie ze som to mal tym liehom skor obliat
- som zvedavy ci to moje utieranie pomohlo, pretoze som sa prakticky nedostal do vnutra toho knobu, je priletovany k doske.
- loudspeaker
- ECSON WALDES
- Profesionál
Solarfall píše:tak som to vcera rozobral.. a cistil pomocou liehu a a tych tyciniek do usi.. ale nestihol som to vecer otestovat...
Proplachnuti potenciometru je nejucinejsi reseni jak je vratit k jejich funkcnosti. Ja pouzival lekarskou pipetu, do ktery jsem nabral lih a vstriknul ho nemaly mnozstvi do otvoru vedle hridelky a potom jsem potenciometrem dlouho otacel. Otaceni je duleztiy protoze pohyb jezdce v potenciometru pomuze odstraneni a vyplachnuti necistot. Odpajeni potaku ve vetsine pripadu neni potreba. To bejva potreba pouze u mechanickyho poskozeni coz neni tvuj pripad.
.
Nejprve k ty hridelce(hridel) to je ta tycka uvnitr knobu, kterou otacis doleva a doprava(regulujes tim panoramu,hlasitost...)Solarfall píše:dik za vyborne rady
ECSON WALDES: A čo si predstavujete pod takým slovom "hridelka"?
A ted k tomu ironickemu dekovani(snad sem te nepochopil spatne), pokud tem radam neveris, nezbyde ti nic jinyho nez odnest svuj pult do servisu a oni ti to tim lihem prolejou na odborny urovni.