YAMAHA 01v96 - USB connecting

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Odpovědět
fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

YAMAHA 01v96 - USB connecting

Příspěvek od fugamortis » 20 čer 2011 22:35

Cauko,
tak som sa konecne dostal k tomuto mixu, ale som tak torochu na otvorenom mori a potreboval by som par rad. Najde sa tu niekto, kto ho ma ? Nainstaloval som ho a teraz sa snazim synchronizovat ho, rsp. preposlat data z kompu do mixu. No a tu uz je prvy problemy; na mixe pise ze NO DATA a cely prosces vzdy zlyha.


Vopred dakujem za rady,
zdar,
J.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: YAMAHA 01v96 - USB connecting

Příspěvek od Pytkin » 21 čer 2011 00:22

mas nainstalovany ten yamaha midi driver ?

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: YAMAHA 01v96 - USB connecting

Příspěvek od Venti » 21 čer 2011 03:05

Co mas vsetko nainstalovane v kompe ku pultu ? Mal by si mat usb driver a ten ich sw, studiomanager tusim sa vola.
Na pulte mas nastavene ze usb port ma byt na studiomanager a mas dobre nastavene ID na pulte a v SW ?

fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

Re: YAMAHA 01v96 - USB connecting

Příspěvek od fugamortis » 21 čer 2011 10:44

Mam nainstalovany USB driver aj Studio manager. V DIO/Setup mam v zalozke MIDI/HOST nastavene pod Studio Manager USB_1 a ID mam 1. V Studio Managery ale neviem, kde sa da nastavit ID. Dalsia vec je, ze ked si spustim v Studio Managery >> FIlle >> Setup a pridam si ten mix, v zalozke MIDI Ports nic nemam. To bude asi problem co... Neviem ci je ten USB driver spravne nainstalovany, ale vo Windowse vidim ten mix normalne a pri instalacii vyzeral ze sa nainstaloval. Ked si dam v Studio Managery >> FIlle >> Re-map MIDI Ports, tiez tam nic nemam. Co by som tam mal vidiet ? Kde si nastavim v kompe to ID ? Myslite, ze mam zle nainstalovany ten USB driver ? ufff.... som z toho jelen...

zatial a diky
J.

fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

Re: YAMAHA 01v96 - USB connecting

Příspěvek od fugamortis » 21 čer 2011 12:35

Ok, mal som zle nainstalovany driver. Teraz uz by sa mi len hodilo vediet preco mi nejde sparovat komp s mixom cez - total recall - stale mi to vyhadzuje chybu. v Studio Manageri mam v Re-map MIDI ports : IN aj OUT - Yamaha 01V96-1. V MIDI/HOST mam v polozke Studio Manager ako port USB1 a ID je 1. S tymto nastavenim total recall nejde. Nevedeli by ste mi poradit ?
vdaka

fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

Re: YAMAHA 01v96 - USB connecting

Příspěvek od fugamortis » 21 čer 2011 12:50

Ok, ok uz som na to prisiel... Da sa pomocou tohto mixu ovladat aj ableton ? ak si nastavim v Remote ako target Users Define ?

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: YAMAHA 01v96 - USB connecting

Příspěvek od Venti » 21 čer 2011 19:15

Ja som mal podobny problem s tym novsim USB driverom, ze som to ani zaboha nevedel spolu rozbehat.
Ci ableton to netusim, vyskusaj a daj vediet. :)

Lubo

fugamortis
Příspěvky: 49
Registrován: 04 úno 2008 16:37

Re: YAMAHA 01v96 - USB connecting

Příspěvek od fugamortis » 04 črc 2011 19:25

Cauko,
slape cez remote to v Abletone slape v pohode... staci nastavit usb port.

Maj sa,
J

Odpovědět