Závada na mixu YAMAHA 01V96 V2

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tonysss
Příspěvky: 469
Registrován: 16 pro 2005 19:29

Závada na mixu YAMAHA 01V96 V2

Příspěvek od Tonysss » 05 dub 2009 09:34

Závada na YAMAHA 01V96 V2,

prosím vás neřešil jste někdo podobný problém ? Ze dne na den je na všech výstupech z mixu vč.sluchátek signál sca. o polovinu slabší i když metr ukazuje stejně. a sca při -6 db začíná do výstupů silně zkreslovat (prskat). Přehrál jsem nový fw. ale v tom to nebylo takže vyloučena chyba v nastavení. Nevíte kde má Yamaha servisní středisko ? našel jsem že nejblíže Rakousko. Pult už není v záruce.

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 05 dub 2009 09:41

V tom sw to nebude zcela jiste.

Zbytecne to nezapinej a netrap, chce to nekoho kdo tomu rozumi alespon natolik, ze dokaze bez manualu diagnostikovat a pripadne opravit. Pokud to nemas do opavy ukrutne daleko tak bychom se mohli na to nejak domluvit. Nebylo by spatne kdybys to zkusil otevrit a nafotil jak to vypada, detailni fotky.

Uživatelský avatar
Tonysss
Příspěvky: 469
Registrován: 16 pro 2005 19:29

Příspěvek od Tonysss » 05 dub 2009 10:01

No nelenil jsem a včera jsem nakouknul dovnitř jestli není uvolněný nějaký plochý konektor (a že jich tam je ...) , popřípadě pojistka ve zdroji na některém z napětí. Ale všechno v cajku. Vyfotit mě to nenapadlo..... Nevím jestli sem si to vsugeroval, ale zdá se mi že trafo v pultu více bručí a vrní než před tím.Ale možná jsem si toho dřív nevšimnul. Do Vídně to mám sca. hodinku cesty.Jsem jihu moravy.

nunu :
Chtěl by ses na to mrknout ? troufáš si na opravu ? odkud jsi ?

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 05 dub 2009 10:05

Opava... Udelej mi par fotek nekam je hod, sezen si alespon voltmetr a navedu te, Myslim si ze to nebude velky problem.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 dub 2009 14:03

rozbity zdroj najskor. Uref pre prevodniky nebude mat spravnu hodnotu
btw vela zabavy pri rozoberani, yamaha vie fakt vyrobit slusne jezky v kleci

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 05 dub 2009 14:54

To jsem si myslel taky, nicmene jsou v poradku. Napeti sedi. Tak vypada ze Jaamaaahaaa zase chodi. Stacilo ji domluvit cca 380°C a uvidime.

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Re: Závada na mixu YAMAHA 01V96 V2

Příspěvek od nunu » 07 dub 2009 22:57

A musim rict ze se mi ten pultik i libil... Teda alespon po mechanicke strance to delal clovek ane prasatko -)

Odpovědět