Adam Audio: Home HiFi Loadspeakers

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
Wyvern

Adam Audio: Home HiFi Loadspeakers

Příspěvek od Wyvern »

Nevím, jestli se to tu už někde neřešilo, ale při náhodném brouzdání jsem objevil celkem zajímavé hifi reprobedny od firmy Adam. K nalezení jsou na http://www.adam-audio.de/hifi/english/index.htm a kliknout na Home Monitor Series. Názvy modelů zhruba odpovídají jejich studiovým sourozencům, resp. rodičům :) Zřejmě jde o zbrusu nový produkt, nenašel jsem o nich vůbec nic. Nemá tu o nich někdo nějaké informace?

Jako víc hudební konzument než producent mám z této "home" Adam odnože docela radost... :wink:
Naposledy upravil(a) Wyvern dne 26 úno 2009 11:03, celkem upraveno 1 x.

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Chytre, napred si udelali renome na studiovych monitorech a ted jdou rejzovat na audiofilech :D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

porad jsou to home monitors ne? podle toho mam spis dojem, ze by to mela bejt takova domaci "nestudiova" verze monitoru.. jakoze k notebooku do loznice muzikanta, kdyz ho v noci neco napadne... ale treba jsem vedle, je to jen dojem z pojmenovani..
Naposledy upravil(a) biscuit dne 26 úno 2009 10:48, celkem upraveno 1 x.

nunu

Příspěvek od nunu »

Ja bych tak nejasal, audiofilove jim sezerou mnohem mene nez muzikanti, o tom absolutne nepochybuju. A nemecka kvalita za rozumnou cenu rozhodne nebude -)

matucha

Příspěvek od matucha »

....obe rady vznikly zaroven pokud ja vim... rozhodne na jejich strankach jsou bok po boku celou dobu co tu firmu znam....

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Taky mam dojem, ze nekdo objevil kolo...

Wyvern

Příspěvek od Wyvern »

Ten někdo se právě proto ptá, jak to s nimi je... proč o nich třeba nejsou k dohledání žádné reference, nejdou nikde koupit atd...?

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Jak nejdou koupit? Napis adamum a urcite ti reknou, kde se daji koupit.

Odpovědět