V prvych okamzikoch mi prisli charakterovo velmi podobne Focalom, hlavne vyssie stredne pasmo a vysky, ale aj basove pasmo pod 100Hz, takze ziaden wow efekt sa nekonal a moje vyhrady k slabsim stredom na Focaloch musim vziat spat ako vyplod choreho mozgu. po case som samozrejme pomaly prichadzal na odlisnosti, ktore su vo vysledku velmi zasadne. S3A su extremne detailne a tym aj citlive (az precitlivele) na aj minimalne zmeny v pomeroch, ekvalizacii, kompresii, priestorotvorbe atd. Tento obrovsky zmysel pre detail uplne zasadne meni pohlad na mix. Veci, ktore som mal notoricky napocuvane, mi zneli ako uplne nove (asi ako nanovo namiesane). Rovnako pluginy, ktore som doteraz hojne pouzival, akoby prepli do HQ rezimu, nie ze by hrali krajsie, ale akoby lepsie fungovali.
Dalsou velmi silnou strankou je nizsie stredne a vyssie basove pasmo (100-300Hz), co vyrazne pomaha s rozlisenim kopak/basa a dava velmi jasne informacie pri pouziti hipass filtrov na snare, vokal, el. gitaru a pod.)
Inak bedne su velmi pekne urobene, velmi tiche, malo sa zohrievaju a dobre sa na ne pozera
Zatial len tolko, prilis som ich este nepreklepol v projekte, takze casom doplnim.