AKG K171 mkII vs. M-Audio Delta 66

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
TheMachi

AKG K171 mkII vs. M-Audio Delta 66

Příspěvek od TheMachi »

Cau lidi mam problém :)

Nevím si rady ale aď dělám co dělám chce mi hrát jen levá strana sluchadel ... at to zapojuju do jakehokoliv chanelu vzdycky hraje jen levá strana ... a na zvukovce vidím že mi jedou obě strany stejně... tak v čem je háček? sluchadla sou dobré jinak hrajou všude obě

Prosím o radu

rastis

Re: AKG K171 mkII vs. M-Audio Delta 66

Příspěvek od rastis »

no lebo tam mas samostatne linkove mono vystupy z tej karty :roll: ani jeden neni vhodny na to, aby si do neho pichal sluchatka. ty mas zobrat dvojicu vystupov 1 + 2 alebo 3 + 4 a s tou ist do niecoho, co ma vystup na sluchatka, napriklad mixpult...

TheMachi

Příspěvek od TheMachi »

co ja vim sluchatka maj normalne hrat :) ... takze tim to nebude ... prisel sem na tom ze je vadna redukce VELKEHO jacka ... malej jde ale v te redukci neni spravnej kontakt .. budu muset vymenit anebo zkusit jineho jacka ... kvuli take cipovine !!!!!

david

Příspěvek od david »

No to ale "vis" fakt blbe, protoze jacky na Delta66 jsou balancovane vystupy. Takze v nejlepsim pripade bude vlevo na sluchatkach presne totez, co vpravo, akorat s opacnou fazi.

rastis

Příspěvek od rastis »

TheMachi píše:co ja vim sluchatka maj normalne hrat :) ... takze tim to nebude ... prisel sem na tom ze je vadna redukce VELKEHO jacka ... malej jde ale v te redukci neni spravnej kontakt .. budu muset vymenit anebo zkusit jineho jacka ... kvuli take cipovine !!!!!
plati to, co som napisal vyssie :wink: tie vystupy nie su na sluchatka a su MONO. vzdy Ti to bude hrat v jednom uchu, pripadne ak travis na "spravnu" redukciu, tak mozno v oboch, ale MONo jedna strana panoramy.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

potrebujes redukci ze dvou mono jacku na jeden stereo jack. Jiny problem ale je, ze bys potreboval i sluchatkovy zesilovac aby ti ty sluchatka hraly rozumne. Nejjednodussi pro tebe bude asi poridit nejakej malej mixacek.

TheMachi

Příspěvek od TheMachi »

Omlouvam se fakt ze jo :) ... byla to blba domluva v krame jelikoz borec se bavil o jednom a ja o druhem aniz by sme si to oba uvedomily :) ... vyresil sem to tak .... do 1/2 jsem dal monitory ... a do 3/4 sem dal kabel 2xjack-to-jack ktery sem narval do takoveho mensiho zesilovace o 4 stereofonich kanalech ... ted mi ovsem vznikl jiny problem ve sluchatkach mi zacalo praskat tezce :D ... predpokladam ze to bude asi tim zesilovacem? nikde jinde mi to nepraska :) ... ze ja sem si nekoupil nejakou firewire ci usb kartu

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Kam mas ty sluchatka pripojeny v tom zesilovaci? Do nejakyho sluchatkovyho vystupu? Co to je za zesilovac?

TheMachi

Příspěvek od TheMachi »

tak uz je to vporadku ... jen nesmi byt aktivni a zapojene vsecky 4 vystupy najednou nejak se to nemusi .) ...

Odpovědět