Alesis monitor one mk2- jsou dobra volba?

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
biscuit

Příspěvek od biscuit »

nemo píše:ad "nepoucitelni"
to mas tezko, kdyz si pujde laik hned do obchodu poslechnout si bedny, bude vedet na co se ma zamerit? vybere mozna ty, ktere mu budou znit "pekne".. coz ve vysledku vubec pro jeho ucely nemusi byt plus.. proto si myslim, ze tyhle dotazy na zkusenosti nejsou uplne od veci.
ja vim, ale myslim, ze na nektery veci jsou rady uplne naprd proste. kazdej jsme nejak zacinal a i treba po tech x letech se tady spousta lidi neshodne a zkusenosti ma - je to proste o osobnich preferencich. navic koupit si do zacatku pasivni bedny za par korun je v pohode, aspon se na nich nauci poslouchat a uslysi co chce slyset a za dva roky si treba rekne "k certu s tema bednama". pak uz ale bude daleko lip vedet co chce. proste zacatek je podle me vzdycky strela od boku a rady maji cenu jen jako nejaky nasmerovani a ne rict "tohle je ble, jdi radsi do tohohle"... to mi prijde, ze tady spousta lidi porad neumi a nejakym zpusobem furt tlaci tu svoji pravdu (i ja to mam, ale snazim se to brzdit).

BS

Příspěvek od BS »

bicuit: ja jsem treba Alesisy mel 3 roky, takze si myslim, ze s tim nejaky zkusenosti mam. Jako neco se na nich urcite namichat da, ale zase kdyz hnedka ze startu slysi co potrebuje slyset, tak mu to to uceni taky docela ulehci, ne?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

bs: ja ale nezpochybnuju zkusenosti tvoje ani nikoho jinyho. me jenom stve, ze se tady nikdy nestane, ze by se nekdo novej zeptal na nejakej konkretni model a misto aby mu pet lidi, ktery ty bedny zna, reklo "jo da se to, ale pocitej, ze za cas zacnes posilhavat jinam", se tady spusti kolobeh davani typu na uplne jiny bedny a "osvedceny tipy" pricemz jsou to tipy od lidi, ktery maji treba uplne jiny naroky a delaj treba uplne jinej typ hudby a puvodni bedny treba ani vubec nikdy neslyseli. at si to bere osobne jen ten koho se to tyka.

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Já mám Alesis Point Seven, což jsou menší bráčkové Monitor One, používám je deset leta a ještě to loňskýho léta na pozici hlavních monitorů (teď jsou místo nich Alesis Prolinear 720) a mohu naprosto doporučit. Nevím ovšem, jak se postupem času Monitor One vyvíjeli, když jsem kupoval Point Seven, tak M1 pasiv stály pár 17t.

c9000

Re: Alesis monitor one mk2- jsou dobra volba?

Příspěvek od c9000 »

mo neco sem zjistoval, a byl si bposelchnout neco v chrudimskym mediatechu, maj tam ale hlavne tanoye ato dost mastny, zvuk krasnej ale pro me to není, vcera mi znamy nabidl ze prodava ty alesisy ,sou sice 5 let stary, ale budou tak za 3max 4, takze bych rekl ze slusne, no i kdyz novy stojej 5. takze nevim. ale zadnej zvukar nejsem, jde mi spis o to co ti ta skladba rekne a dulezitost pro me hraje predvsim charakter zvuku .
Naposledy upravil(a) c9000 dne 09 lis 2012 15:21, celkem upraveno 1 x.

c9000

Příspěvek od c9000 »

opss s tim albarnem sem to prahnal!!!! sorry.

psk501

Příspěvek od psk501 »

Tapco S8 ?

radek_p

Alesis vs. KRK

Příspěvek od radek_p »

Upozornuju c9000 na svuj starsi prispevek:

Alesis vs. KRK

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

nemo píše:Podle uzivatelu maji dobrou "translation" Yamaha HS80M, cena kolem 14 tis. za pár.
... byla doba, kdy za podobnou cenu byl u nas k mani par DYnaudio BM6P (Pavli akce vyuzil a ma je). Nicmene i tak treba BM5P jsou za 8.800 za kus coz stoji za uvahu IMHO.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět