Audio prepinač z 2-4 vstupov na jedny monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Audio prepinač z 2-4 vstupov na jedny monitory

Příspěvek od greezmen » 15 úno 2007 13:39

Zdravim hladal som hladal ale nepodarilo sa mi nič najsť viete mi fakt narychlo nejake prepinace poradiť dakujem potrebujem do piatku jeden kupiť. dik

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 úno 2007 13:40

ak poznas nejaky prepinac z jedneho zosaka na viac monitorov, kludne ho kup a zapoj obratene

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 15 úno 2007 13:43

kexik píše:ak poznas nejaky prepinac z jedneho zosaka na viac monitorov, kludne ho kup a zapoj obratene
nepoznam ziaden ! :oops:

lukemarty
Příspěvky: 107
Registrován: 05 úno 2003 14:41

Příspěvek od lukemarty » 15 úno 2007 13:43

vic vstupu na jeden vystup?
tak to je snad zakladni vlastnost jakehokoliv mixpultu ne?

napr: tapco mix60

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 15 úno 2007 13:51

lukemarty píše:vic vstupu na jeden vystup?
tak to je snad zakladni vlastnost jakehokoliv mixpultu ne?

napr: tapco mix60
ale ja nechcem ziaden mix ja chcem proste zariadenie ktore absolutn nijak nezmen kvalitu signalu najlepsie nejaky mechanický otočný alebo ake su..
chcem prepinať vystup z mixu na monitory alebo priamo vystup zo zvukovky na monitory

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 úno 2007 13:55

pockaj, pockaj, bavime sa o linkovych signaloch? blby prepinac?

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 15 úno 2007 14:02

kexik píše:pockaj, pockaj, bavime sa o linkovych signaloch? blby prepinac?
ano linkove signaly symetricke som to zabudol uviesť :oops:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 úno 2007 14:08

dost podstatne... v tom pripade nepoznam
maly mix samozrejme problem vyriesi, ak nechces prepinat skokovo

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 15 úno 2007 14:14

kexik píše:dost podstatne... v tom pripade nepoznam
maly mix samozrejme problem vyriesi, ak nechces prepinat skokovo
MIX nevyrieši mix mam maly ale jednoducho nechcem znehodnotovat absolutne signal vystupujuci zo zvukovky pri mixovani a pocuvani ...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 úno 2007 15:02

potom jedine pozvarat... potrebujes prepinac 4x4 pakety (tie bezne cierno/biele cinske existuju 3x4, takze ak ti stacia 3 vstupy, nie je treba velmi patrat), nejaku krabicku, 10 xlr do panelu, nejake droty, schopnost spajkovat a vrtak na velke diery do plechu

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 úno 2007 15:06

alebo potom patchbay a vyberat zdroj kablom ako v telefonnej ustredni :)

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 15 úno 2007 17:41

Tak nikto nepozna ziaden co by som mohol do zajtra kupiť? :cry:

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 16 úno 2007 14:47

Tak som nasiel s pomocou panov z muzikeru taketo niečo.
http://www.behringer.com/MON800/index.cfm?lang=ENG
akurat ma troska trápi že nema symetrické vstupy a výstupy. bude to vadiť ak zapojim monitory truth nesymetricky?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 úno 2007 15:54

bez symetriky najdes prepinac v kazdej nay-ke ;)
jasne, truthom nepomoze ani svatena voda, nieto symetrika. kable ale potom kratsie, tak dva-tri metre maximum...

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 16 úno 2007 16:29

kexik píše:bez symetriky najdes prepinac v kazdej nay-ke ;)
jasne, truthom nepomoze ani svatena voda, nieto symetrika. kable ale potom kratsie, tak dva-tri metre maximum...
mozes prosimta dat nejaky link na taky prepinač z nayka dik

Odpovědět