Automatické vypínání monitorů

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
Peter13

Automatické vypínání monitorů

Příspěvek od Peter13 »

Zdravím, mám studiové monitory KRK Rokit5, nejsou špatné, ale moc je nepoužívám z toho důvodu, že při slabém signálu se automaticky vypínají po nějaké době. Chápu tu funkci ale je to dost otravné, znovu je musím vypnout zapnout....pokud jen zasílím signál, zapne se jen jeden. Je nějaký trik jak tuhle, pro mě zbytečnou funkci obejít nebo vyřadit z provozu? Díky za radu.

jery
Vybavení

Re: Automatické vypínání monitorů

Příspěvek od jery »

Ja mám VXT4 a tam sa to dá vypínačom vypnúť.

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

Peter13

Příspěvek od Peter13 »

Výborně, díky za video, něco takového jsem čekal...předám to nějakému odborníkovi na elektroniku. Zkoušel jsem přenastavit vstupní úroveň na 0 podle návodu, nepomohlo to, díky.

fikus

Příspěvek od fikus »

Mám Krk classic 5 i 7 a toto mě neuvěřitelně štve! Chystám se na bastl co je zde na videu, nedávno jsem ho viděl.
Zkus ještě toto.Každých 25 minut přehraje zvuk o frekvenci 10Hz po dobu 500 ms.Mě to bohužel nepomohlo, stále vypíná...stále vypíná.

https://janeisklar.net/2018/10/03/rokit ... -software/

Peter13

Příspěvek od Peter13 »

Prohlédl jsem si tu aplikaci, ale myslím, že se vydám cestou hardwarové úpravy. Vidím, že nejsem jediný, koho to štve. Beru to jako problém výrobce - prodává li monitory na blízký poslech, dá se předpokládat, že často poběží prostě potichu....díky za rady.

Odpovědět