Beyerdynamic DT880 Pro

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
huiAPPOAJ

Beyerdynamic DT880 Pro

Příspěvek od huiAPPOAJ »

Zdravím mám takový malý problém, včera jsem si pořídil sluchátka Beyerdynamic DT880 Pro. Mám je zapojené v počítači hrají výborně, i když jsem si zatím nekoupil zesilovač.

Problém je ten, že sluchátka jednoduše nezvládají hluboké basy kombinované s vyššími tóny, nevím jak bych to popsal, prostě ten bas se nerovnoměrně tlačí přes ty vyšší zvuky a nezní to úplně dobře (je to slyšet hodně ve skladbách od Hanse Zimmera). Má starší sluchátka, nějaká levná uzavřená od SONY, basy zvládají v pohodě.

Je to tím, že tato polootevřená sluchátka to prostě nezvládnou (což by tedy podle mě sluchátka za 7k mohla) nebo je to nedostatečným hardwarem, na který jsou připojený a koupí zesilovače problém vyřeším? :roll:

biscuit

Re: Beyerdynamic DT880 Pro

Příspěvek od biscuit »

urcite je zapoj alespon k nejakemu vystupu pro sluchatka z bezneho hifi zesilovace, ktery je staven na sluchatka s vyssi impedanci. dost se mi nezda to co popisujes - v zivote jsem neco takoveho neslysel. neposlouchas moc nahlas? nesali uz te sluch?

MDudas

Příspěvek od MDudas »

huiAPPOAJ píše:... nebo je to nedostatečným hardwarem, ...
na 99% ano

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Mě spíše napadá prozaické vysvětlení - ty levné Sony sluchadla tlačily basy nehorázně moc a ty sis na to až moc zvykl

Odpovědět