Dynaudio AIR 6

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Profil
Příspěvky: 115
Registrován: 26 bře 2008 13:03

Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Profil » 28 kvě 2013 14:42

Zdravim pani....poprosim znalejsich odo mna...o radu....kupil som monitory Dynaudio AIR 6, vsetko je OK, len som chcel nastavit basy na kazdom monitore, a ked chcem ist do editacneho modu (tlacitkom na monitore) tak vypisuje "Locked"...to znamena ze je to uzamknute....co sa tyka vysiek tak tie je mozne editovat......V navode a na strankach vyrobcu som sa docital, ze sa to da odomknut iba so specialnym softwarom Dynaudio Professional AIR PC-IP....a samozrejme treba specialny kabel, co stoji cely set cca 600€, z coho som dost smutny, pretoze ja nepotrebujem nastavovat nejakych 6 reproduktorov atd......ja som chcel len obycajne nastavenie basov a vysiek, z toho som dost smutny....skusal som aj monitory resetovat, ci zakladny setup nebude s moznostou nastavovania basov, no stale su zablokovane a nastavene na +4,5dB...ostatne parametre su bazne editovatelne..

Dakujem za rady :roll:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Pytkin » 28 kvě 2013 17:08

ja mam pocit , ze mne to ide nastavovat .. checknem to vecer ..

Uživatelský avatar
Profil
Příspěvky: 115
Registrován: 26 bře 2008 13:03

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Profil » 28 kvě 2013 18:49

Budem Ti velmi povdacny, lebo som volal do Mediatechu, a Ing.N...o hned ze to nie je take jednoduche a to treba meraci mikrofon, to sa musi nastavit v tom priestore , atd...a potrebujem na to ten soft, pritom ja nepotrebujem nastavovat nejake speciality, ja si pustim moje "referencne" nahravky a vedel by som si ich nastavit aj sam..... len bezne veci....co som cakal ako na lacnejsich modeloch.....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Pytkin » 28 kvě 2013 19:01

no nastavovanie kriviek musis mat ten soft .. ale basy sa daju nastavit aj bez toho .. mam pocit .. ked dojdem domov .. pozriem ..

Uživatelský avatar
Profil
Příspěvky: 115
Registrován: 26 bře 2008 13:03

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Profil » 28 kvě 2013 19:31

Nejako som to resetol a teraz nemozem nastavovat ani Basy ani vysky.....pise OFF.......som z toho magor, idem studovat navod, privitam kazdu radu.....inak hraju fantasticky..

Uživatelský avatar
Profil
Příspěvky: 115
Registrován: 26 bře 2008 13:03

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Profil » 28 kvě 2013 19:42

No ja nepotrebujem nastavovat specialne krivky...:-) mne bude stacit bezna funkcia basy vysky...stredov maju dost :roll:

Uživatelský avatar
Profil
Příspěvky: 115
Registrován: 26 bře 2008 13:03

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Profil » 28 kvě 2013 20:32

Takze ....urobil som proceduru "Reset all Settings", vsetko sa da krasne nastavovat......super.....dakujem Pytkin...uz sa tesim....
Inak rad by som zohnal aj ten kabel "serial to cat-5" a poskusal ten software......udajne by ten software mal byt zadarmo neviem kde objednat ten kabel :wink:

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od nixx » 28 kvě 2013 21:46


Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Pytkin » 28 kvě 2013 21:48

no super .. ja som to prave skusal .. a mne ide nastavovat vsetko :)

Uživatelský avatar
Profil
Příspěvky: 115
Registrován: 26 bře 2008 13:03

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Profil » 28 kvě 2013 22:14

Vdaka Pani.......Kable som objednal hned dva kusy......

Uživatelský avatar
Profil
Příspěvky: 115
Registrován: 26 bře 2008 13:03

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Profil » 28 kvě 2013 22:32

Este jeden dotaz.....V mastri je taky maly sum ked ucho prilozim, a v slave nie je nic pocut az ked pridam hlasitost-hudbu, no na zvuk to nema vplyv....v BM5A so sumelo tak jemne v oboch, ale tento slave je uplne hluchy, zaujimave......Pytkyn prilozis ucho k mastru a k slave...ci aj Ty to tak mas.... ?
Dakujem. :wink:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Pytkin » 29 kvě 2013 00:25

skusal som to teraz .. a mam pocit ze sumia rovnako .. jemne vo vyskaci pocujem sum ..

Uživatelský avatar
Profil
Příspěvky: 115
Registrován: 26 bře 2008 13:03

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Profil » 29 kvě 2013 08:04

Dik, No na zvuk to vplyv nema..ale zaujimave ze ten "slave" vôbec nesumi ani trochu....kaslem na to, zvuk je excelentny...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Pytkin » 29 kvě 2013 08:43

ides dnu digitalne ? alebo analogovo ? ja mam pocitac zapojeny analogovo .. a CD pripojene digitalne .. moc to CD ale nepouzivam ..

Uživatelský avatar
Profil
Příspěvky: 115
Registrován: 26 bře 2008 13:03

Re: Dynaudio AIR 6

Příspěvek od Profil » 29 kvě 2013 18:01

NO ja mam PC digitalne(Fireface UFX), ale v podstate je to jedno...to chrastenie je strasne slabe,,,,to len hladam muchy.... :)

Odpovědět