Dynaudio rozsiruje nabidku v BM rade

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

Takze uz jsou tady BM6A mkII k tanci a hlavne k poslechu. BM12Acka zatim nejsou, mely by bejt do 14ti dnu ...
Přílohy
P1010008.JPG
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

K poslechu uz byli i i prvni posluchaci (uplnou nahodou dorazili zrovna kdyz jsem ty mkII vybaloval):
Přílohy
P1010003.JPG
P1010004.JPG
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy »

safa) ake mas pocity z bm6 mkII ty voci bm6a???
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

SHAGY) ... to nemuzu rict, to at si kazdej prijde poslechnout sam ... ;-) . Navic je brzo na pocity, zatim ty bedny rozehravam - dneska to byly celej den Nightwish ;-) .

Obrázek

Mimochodem OT ze zivotopisu jejich zvukare:

Dumbest question you have ever been asked:
Speaking about my work and after saying I am a sound engineer: “Oh, that’s nice but what you do for your living ?”
(This has happened (too) many times !)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Dino
Příspěvky: 9
Registrován: 25 pro 2004 10:45

Příspěvek od Dino »

tak to se stavime na poslech, bohuzel az tak za 14 dni, ale aspon budou pekne rozehrany ;)
http://www.mixcloud.com/dino-velvet/
http://www.kompletservis.net
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ADAM A8X, Allen&Heath Xone:92, M-Audio FireWire 410, 2x Vestax PDX-2000 incl. Stanton 890FS, Sennheiser HD-25, Lenovo ThinkPad R400, Traktor Scratch Pro, Ableton Live 5...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

Za 14 dni bude Frankfurt, to bude asi trochu honicka ... zkus to trefit nejak pred nim nebo po nem. Jinak samozrejme prijd, dame pokec (a kafe ;-) ) ... mmno mozna radsi dopredu zavolej (605 219 170) at tam, sem.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

Takze BM12A jsou tady ... k tanci a poslechu
Přílohy
bm12-a.jpg
bm12a-b.jpg
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22141
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

Myslim ze to bude zaujimavejsie ako BM15A

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1074
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Pytkin píše:Myslim ze to bude zaujimavejsie ako BM15A
Hmm, 15-ky, tedy pasivní, byly výtečný..

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: Dynaudio rozsiruje nabidku v BM rade

Příspěvek od psk501 »

Dnes jsem se stal hrdym majitelem BM6A Mk1(za smesnou cenu z ebay) tak mam par otazek, Nedorazili mi k tomu zadne kable takze me zajima jestli si mam na neco dat pozor, momentalne pouzivam cestovni setup coz je emu 0404 usb a fostex pm04, dynaudia maji ale na vstupu nejaky balanced trojkolik takze klasicky tlusty jack tam nestrcim. Jaky kabel mam tedy nejlip pouzit na propojeni s emu? Chapu ze pro technicke guru jako kexik je to asi primitivni dotaz, ale nerad bych neco posral kdyz uz jsem si splnil jeden detsky sen :) Jedna vec ktera me zarazila ze sem nikde na bedne nenasel volume knob..holt asi moc velky kvalitativni skok na me :lol:

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1916
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: Dynaudio rozsiruje nabidku v BM rade

Příspěvek od c9000 »

To bude nejspíš XLR neboli Canon konektor, koupíš to normálně v hudebninách, používá se na mikrofony. - jestli má ta E-mu výstupy 6,3 jack tak potřebuješ kabel XLR/Jack.

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: Dynaudio rozsiruje nabidku v BM rade

Příspěvek od psk501 »

c9000 píše:To bude nejspíš XLR neboli Canon konektor, koupíš to normálně v hudebninách, používá se na mikrofony. - jestli má ta E-mu výstupy 6,3 jack tak potřebuješ kabel XLR/Jack.
Diky to sem tak nejak tusil:) Chtel sem si byt jisty ze nic neodpalim, unbalanced,balanced,uzemeni a elektro pojmy sou pro me spanelska vesnice:)

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1916
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: Dynaudio rozsiruje nabidku v BM rade

Příspěvek od c9000 »

Jaká byla cena? mohuli se zeptat.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Dynaudio rozsiruje nabidku v BM rade

Příspěvek od delay »

Já se jen trochu divím, že člověk kupující si celkem slušné monitory ani nezná XLR... Nu což, všichni se učíme :)

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: Dynaudio rozsiruje nabidku v BM rade

Příspěvek od psk501 »

delay píše:Já se jen trochu divím, že člověk kupující si celkem slušné monitory ani nezná XLR... Nu což, všichni se učíme :)
Zatim sem mel prodipe pro5 a fostex pm04 ktere meli klasicky 6,3 jack, prodipe myslim jeste cinche takze me to trochu prekvapilo a chtel sem si byt jisty ze to je skutecne xlr protoze zatim sem se s tim setkal akorat u mikrofonu. Omlouvam se jestli te ma nejistota udivila :D

Odpovědět