Ahojte všichni .Jsem začátečník a potřeboval bych poradit jestli mám kapely k bednám ( Behringer A2031A) dobře zapojený.... co je symetrika chapu ok ale tady je vidět za pojení : http://www.mediacollege.com/audio/conne ... tereo.html
A já to mám stejně akorát podle knížky Praxe zvukové techniky ....tam je zase tak že na XLR je to stejné ale na Jacku mám černevý vlevo a bíly vpravo ..tak mám to dobře ? nemám to přefázovany ?? ale zdá se že to hraje normálně ...nebo to mám prohodit ?? Moc díky ...a sory za ten "amaterismus":)
http://vecerka1990.rajce.idnes.cz/nastenka/#jack.jpg
http://vecerka1990.rajce.idnes.cz/nastenka#xlr.jpg
mrkněte jestli to mám ok ???
Kabel k monitorům . Zapojení XLR- Jack
Kabel k monitorům . Zapojení XLR- Jack
Naposledy upravil(a) vecerka dne 05 lis 2013 18:00, celkem upraveno 1 x.
Re: Kabel k monitorům . Zapojení XLR- Jack
na tom obrazku to je spravne.. cize ak to mas prehodene , hraje ti to obratene .. ked mas ale oba kable otocene , tak moc velky rozdiel pocut nebudes .. horsie by bolo keby si mal jeden dobre a druhy otoceny ..
v kazdom pripade to zapoj , ako to ma byt .. nech je to na poradku
v kazdom pripade to zapoj , ako to ma byt .. nech je to na poradku

jj moc díkyy takže jen přehodit cerveny s bílym na tom jacku jo ,to xlr mám teda ok
( a jeste technický dotaz ... ted jak to mám obraceně co to zpusobuje ? Min basu ? horsi zvuk ?? Dikyyy
( a jeste technický dotaz ... ted jak to mám obraceně co to zpusobuje ? Min basu ? horsi zvuk ?? Dikyyy
tam je cierny modry cerveny .. biely tam neni 
teraz to mas otocene .. cize ked ma ist reprak von , ide dnu a naopak .. neni menej basov .. v podstate rozdiel nebudes pocut ..

teraz to mas otocene .. cize ked ma ist reprak von , ide dnu a naopak .. neni menej basov .. v podstate rozdiel nebudes pocut ..
jj bíly mám já na kabelu 

viem si predstavit ze pri urcitych specifickych zvukoch bude trochu iny doppler distortion, ale mam pochybnosti ci by to bolo v tvojej miestnosti na tvojich reprakoch meratelne, nieto este pocutelne 

Naposledy upravil(a) charonme dne 19 led 2015 13:57, celkem upraveno 1 x.
Ahoj. Řeším výběr kabelů mezi zvukovku Steinberg UR22 a bedny KRK 5G2.
Je důležitá délka kabelu? Bude v pořádku když zapojím jednu bednu 3m kabelem a druhou 1m? Nebo je lepší mít kabely stejné délky?
Konkrétně jde o tyto kabely - Adam Hall K3MMP0300
Je důležitá délka kabelu? Bude v pořádku když zapojím jednu bednu 3m kabelem a druhou 1m? Nebo je lepší mít kabely stejné délky?
Konkrétně jde o tyto kabely - Adam Hall K3MMP0300
no mudre hraly hovoria , ze by kable mali byt rovnake .. skusenosti hovoria , ze je to uplne jedno .. ja mam v praci v jednej strizni k jednemu monitoru kabel o dlzke nula (rovno z TC Pilot strcene do repraku) a do druhej bedne ide 5m kabel .. a ziaden rozdiel nepocut .. hlavne pri tvojej zvukovku a reprakoch , v tom ziadny rozdiel urcite pocut nebudes ..