Zdravím, pořídil jsem si pár KRK VXT6+ a k nim subwoofer KRK 10S. Vlastním i zvukovku Terratec Phase X24 FW a chtěl bych to všechno co nejlépe propojit.
V manuálu jsem našel že první jdou kabely ze zvukovky do subwooferu a z něho do páru monitorů. Poradíte jaké kabely nejlépe použít?
Díky za případnou pomoc.
Kabelové propojení Terratec Phase X24FW + KRK 10S + KRK VXT6
Re: Kabelové propojení Terratec Phase X24FW + KRK 10S + KRK
ja by som pouzil kable s presne takymi konektormi , ake ma zvukovka a repraky .. urcite by som nedaval ziadne ine ..
Díky, jenže já nevím jak to udělat mezi subwooferem a párem monitorů, protože ze subwooferu je out XLR female a do monitorů je IN taktéž female. Mam tedy použít redukci? A jeké kabely? Mono či stereo?
XLR je jeden kabel .. neexistuje MONO a STEREO .. a ked sa na to divam , na jednom je MALE na druhom FEMALE .. co mas za problem ?

Ze subwooferu do monitoru pouzij normalni symetricke XLR kabely. Ze subwooferu jde out male (jak jsi prisel na female???) a do monitoru female. Proste standard. Ze zvukovky symetricky jack a na druhe strane XLR male (v subwooferu je IN female) nebo symetricky jack. Jestli v tom tapes az tak hodne jak to vypada, tak vyrobu ci nakup kabelu radeji nekomu svěř.
Aha, teď to taky vidim, nemám ty bedny momentálně u sebe a trošku jsem se přehlídl. Koupil jsem dnes kabely a zjišťuju, jestli správný. Z karty potřebuju 6,3 jack-XLR a tak nevím, jestli je nějaký rozdíl, jestli to bude mono, či stereo.
z karty mozes dat aj JACK-JACK .. sub ma aj jack vstupy .. jack-jack urcite stereo .. JACK-XLR snad nikto nerobi mono 
ma ta zvukovka symetricke vystupy ?
ma ta zvukovka symetricke vystupy ?
Spravne! 2-krat kupuj, jednou zjistuj !Serzh píše:... Koupil jsem dnes kabely a zjišťuju, jestli správný...
ani si netusil, ako trafis....Pytkin píše:ja by som pouzil kable s presne takymi konektormi , ake ma zvukovka a repraky .. urcite by som nedaval ziadne ine ..
Diky Pytkine, pokusim se sehnat kabely jack-XLR, jinak koupim jack-jack stereo. S tema co jsem koupil samozrejme neni problem je vymenit.
Jsem rad, ze tu je alespon nekdo, kdo zacinal od nuly a vi jak to je.
Mej krasny Vanoce!
Jsem rad, ze tu je alespon nekdo, kdo zacinal od nuly a vi jak to je.
Mej krasny Vanoce!