lupáni v repro
lupáni v repro
Snad zase nepíšu nějaké stokrát profláklé téma. Mám studiovky KRK RP6, v posledni době mi semtam za pár minut hlasitě lupne v jedné bedně, ať už něco hraje nebo je jen zapnutá. Zkoušel jsem přehodit audiokabely, ale výsledek stejný. V čem to může být? Je špatná bedna?
na vstupu je momentalne jen jeden midi kabel (pri prehravani hudby neaktivni). s temi vystupy - to bych vyzkousel rad, ale to bych musel sehnat redukce. momentalne jsou napojene pres TRS. zvukovka je EMU 0404 USB.
pozn: ty RP6 jsou vedeny pres KRK RP10 subac, to jsem zapomnel uvest. (takze je zkusim napojit i primo).
pozn: ty RP6 jsou vedeny pres KRK RP10 subac, to jsem zapomnel uvest. (takze je zkusim napojit i primo).
takze na sluchatkach lupani neni (sluchatka nelupnou kdyz pravy monitor lupne)
pri vypojeni subwooferu jsem lupani nezaznamenal asi pul hodiny (ale neco mi jednou luplo hodne slabe a vysoko, hadam, ze jen nejaka nahoda).
usuzuju, ze je to teda v subwooferu ve vyhybce. da se tohle eventuelne opravit v servisu? jinak diky za pomoc
EDIT: tak necekany zvrat. shodou okolnosti jsem se vcera dozvedel, ze brachovi ve vedlejsi mistnosti delaji repraky uplne to same (jemu lupou repro i sluchatka). vsecko mame napojene na stejne fazi. hadam, ze pri zapojeni subwooferu dojde k nestabilite? napojim ho na jinou fazi a uvidim.
EDIT: tak bohuzel nenapojim, tam kde to mam je jedna faze takze momentalne pat
EDIT: takze to lupe u brachy, i kdyz mam vse vypnute, proste roz*ebana sit, netusim. ale diky za reakce!
pri vypojeni subwooferu jsem lupani nezaznamenal asi pul hodiny (ale neco mi jednou luplo hodne slabe a vysoko, hadam, ze jen nejaka nahoda).
usuzuju, ze je to teda v subwooferu ve vyhybce. da se tohle eventuelne opravit v servisu? jinak diky za pomoc

EDIT: tak necekany zvrat. shodou okolnosti jsem se vcera dozvedel, ze brachovi ve vedlejsi mistnosti delaji repraky uplne to same (jemu lupou repro i sluchatka). vsecko mame napojene na stejne fazi. hadam, ze pri zapojeni subwooferu dojde k nestabilite? napojim ho na jinou fazi a uvidim.
EDIT: tak bohuzel nenapojim, tam kde to mam je jedna faze takze momentalne pat

EDIT: takze to lupe u brachy, i kdyz mam vse vypnute, proste roz*ebana sit, netusim. ale diky za reakce!