M-Audio Studiophile AV 20 vs. CREATIVE GigaWorks T40

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
peril

M-Audio Studiophile AV 20 vs. CREATIVE GigaWorks T40

Příspěvek od peril »

Zdravim,

nemate niekto skusenosti s prenosnymi monitormi? Potreboval by som nejake nudzove prenosne riesenie ked sa pohybujem mimo domu (dovolenky,chata,hotel), nieco co zbalim do batohu/tasky.
Po dlhsom hladani ma zaujali tieto 2 kusy:
Studiophile AV20 (http://www.m-audio.com/products/en_us/S ... eAV20.html)
Gigaworks T40 (http://en.store.creative.com/products/p ... &pid=18021)

Dakujem za kazdu radu a ak viete nahodou o niecom lepsom v tychto rozmeroch tak sem s tym :)

EXCOM

Re: M-Audio Studiophile AV 20 vs. CREATIVE GigaWorks T40

Příspěvek od EXCOM »

tie Creative hraju vo svojom segemnte skvelo, mam predoslu generaciu, akurat ma sice male ale tazsie trafo.. pre teba by bolo lepsie nieco zapojitelne priamo na USB kablik.. ale tam si neviem predstavit aky vykon to bude mat, to by bolo zjavne ako hlasity odposluch z mobilu :)
myslim ze tie Creative su velmi dobra volba...

Edit: myslim ze aj tieto by ti na tento ucel postacovali, tiez hraju vyborne, su mensie a za skoro polovicu
http://en.store.creative.com/products/p ... &pid=18020

Obrázek

peril

Příspěvek od peril »

Takze medzi T40 a T20 nieje nejaky velky rozdiel? Myslite ze tie M-Audio nebudu mat lepsi (analytickejsi) prenos? Ide mi hlavne o to ze, ked som mimo domu aj na par dni tak mixujem/produkujem len cez sluchadla a potrebujem si to obcas skontrolovat aby som to potom doma ked si to vypocujem na monitoroch nemusel uplne cele prerabat.
Tie Harmany vyzeraju naozaj doslova luxusne :) ale nosit nieco take v prenosnej taske/batohu si neviem prestavit :P
Napajanie cez USB radsej nie :)
Diky za rady

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

na mixovanie nebudu dobre ani jedny ..

kexik

Příspěvek od kexik »

usb = 500mA/5V, co pri 100% ucinnosti (realne maju zosiky triedy D ucinnost max 90%) cini vykon 2.5W :)
btw tie harmany maju 56W na kanal, to je regulerne obyvakove hi-fi :)

peril

Příspěvek od peril »

Na cestach mixujem cez sluchadla, potrebujem to len na vypocutie aj z ineho zdroja a aku taku kontrolu (dimenzie). V tychto rozmeroch od toho necakam nieco co mi nahradi velke monitory ale hladam nieco na tieto rozmery "najlepsie" s najvyrovnanejsim prenosom v tejto kategorii.
V USB mam pichnutu zvukovku od Native Instruments, takze zvuk mam pomerne kvalitny.

Odpovědět