copak basovou linku hraje jedna nota?

prave ta obalka je klucova pre ten charakter .. chapes co sa tam deje - musis sa na to divat z pohladu casu, v ktorom momente obalky aka frekvencia dominuje .. tou obalkou ako mas ty v tom tvojom su tym padom hlasnejsie subbasy a tichsi ten najdolezitejsi basovy "uder" - to je aj zaroven ta cast ktora je najblizsie tomu byt "in key" s basou .. takze ja si myslim ked uprvis tu obalku bude to presne ono a tvoj problem bedne vs. sluchatka bude vyrieseny ..TOM-Thak píše:ale je fakt, ze ta obalka tam ma v tom presetu propad presne v tom miste, kde ty to automatizujes.Nevyhoda synthu je, ze nevidis waveformu tzn. asi to budu bouncovat do stopy a porovnavat. Nepotrebuju kick 1:1, ale obdobne kvalitni a charakterove podobny
Beres to moc komplikovane kdyz uz si ladis kopak tak se ladi podle fundamentalniho tonu toniny ve ktere je skladba komponovana, tedy ve ktere hraje i basa. Neni na tom nic sloziteho. Pokud nevis v jake tonine je skladba tak Frekvencni analyzer ti pomuze zjistit kde basa (ci jiny dominatni nastroj) hraje zakladni tony, podle toho si zjistis toninu a prizpusobis kopak tedy pokud jiz nema odpovidajici pitch nebo si ho doladis podle chuti. Nebo si pro zjisteni toniny melodii zahrajes na pianu.TOM-Thak píše:Jako dalsi challange by byl pri melodicky base, kde ti to hraje 4 ruzny noty a pak je otazka (asi blbost), ladit kopak podle toho, co hraje zrovna za notu basa, ale to mi pripada jako nesmysl.