Monitory KS Digital?

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
syncro

Monitory KS Digital?

Příspěvek od syncro »

Slyšeli jste, případně máte doma někdo monitory od KS Digital? http://www.ksdigital.de/

Speciálně bych docenil názory na C88 - http://www.ksdigital.de/de2/c88.html

Hledám nějaké doplnění k Dynaudio BM6a. Jsem s nimi velmi spokojený a chci si je i nadále nechat na míchání, k tomu bych ale rád ještě jedny monitory. Měly by být schopné zahrát níže, než BM6a. K+H O300, které by se mi líbily nejvíc, mají ale tak hrozně podobný charakter, že si nejsem jist, že to má význam. Proto hledám dál...

Dík, Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Re: Monitory KS Digital?

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

syncro píše:Slyšeli jste, případně máte doma někdo monitory od KS Digital? http://www.ksdigital.de/

Speciálně bych docenil názory na C88 - http://www.ksdigital.de/de2/c88.html

Hledám nějaké doplnění k Dynaudio BM6a. Jsem s nimi velmi spokojený a chci si je i nadále nechat na míchání, k tomu bych ale rád ještě jedny monitory. Měly by být schopné zahrát níže, než BM6a. K+H O300, které by se mi líbily nejvíc, mají ale tak hrozně podobný charakter, že si nejsem jist, že to má význam. Proto hledám dál...

Dík, Saša
(k&h ti prijdou charakterove stejny jako bm6a?! mne vubec covece. bm6a sem mel, k&h mam ted. uplne jiny vejsky imho [bm6a takovy chemicky, k&h suchy], bm6a trochu neprehledny spodni stredy, k&h ultraprehledny, bm6a velkej zabavnej bas, k&h obrovskej ale 'nudne presnej' neportovanej bas... proste pro me vsechno naruby.)

syncro

Příspěvek od syncro »

brooklyn: Mě přišly hodně charakterově hodně příbuzné, jen ten bas je výrazně jiný (K+H níž a méně nafouklý, než BM). Třeba Adamy S3A mi přišly oproti BM úplně z jiného světa. Nebavím se teď v intencích lepší / horší, rozumíme si...

Saša
GunJah Records

matucha

Příspěvek od matucha »

No, to bude asi tezky, sou hodne minoritni... ale jestli si pamatuju dobre, tak je nekdo doporucoval vedle geithainu. Urcite zadny orezavatka ;). O300D sice zahraji niz nez BM6A, ale podle me to neni este dostatecnej skok, abys je moh brat jako druhy/vetsi bedny vedle bm6a. V tom bych ti doporucoval opravdu nejaky poradny 3pasmovy cvaliky s velkejma wooferama, to je proste este uplne nekde jinde.

C88... dva 8" na bednu asi uz nebudou orezavatko, zvlast kdyz je jeden delanej jako sub... no uvidis, asi budes muset ale zrejme zajet do nemecka na poslech ;)

syncro

Příspěvek od syncro »

matucha: Spíš bude muset nějak Německo dojet k poslechu ke mě do studia... 8-) Jsem hodně limitovaný velikostí režie, takže nějaké obrovské mainy jsou mi k ničemu... I když čert ví.

Saša
GunJah Records

matucha

Příspěvek od matucha »

V malejch reziich ty koaxy urcite maj svoje velky prednosti... ja bych asi taky nemoh mit takovy cvaliky jaky mam, kdyby nemely:

a) koax usporadani (muzu sedet relativne blizko - na 1.5m maj lepsi koherenci nez s3a)
b) kardioid bas (mam je prakticky na stene aniz by me to zabijelo) .... i kdyz u etiena sme kh dali uplne ke stene/panelu a rozhodne nejde rict, ze by to mel prebasovany (znelo mi to tam spravne)

jestli budes nekdy v praze, tak se stav s nejakejma referencnima nahravkama

syncro

Příspěvek od syncro »

matucha: To je právě to, proč mě ty KS zajímají - koax uspořádání je do malé režie vhodnější. Asi si budu muset zkusit poslechnout i ty Geithany... Dám vědět a zastavím se rád, díky.

Saša
GunJah Records

Odpovědět