monitory pro poslech kolem 11 000
monitory pro poslech kolem 11 000
Ahoj,
shánim náhradu za dosavadní reproduktory k PC. Primární použití by byla hudba, občas filmy a hry. Myslíte, že některý z těchto monitorů by byly pro poslech vhodný?
Adam A3X
Genelec 6010
KRK 6G2
Mackie MR5
Alesis M1 Active M4 II
Fostex NX-6A
shánim náhradu za dosavadní reproduktory k PC. Primární použití by byla hudba, občas filmy a hry. Myslíte, že některý z těchto monitorů by byly pro poslech vhodný?
Adam A3X
Genelec 6010
KRK 6G2
Mackie MR5
Alesis M1 Active M4 II
Fostex NX-6A
Re: monitory pro poslech kolem 11 000
ja by som dal kludne behringer 2030A .. pripadne ak mas dost miesta a nesedis 20 cm od obrazovky , tak aj 2031A ..
Ti nevím, jestli by nebylo vhodné se raději podívat po nějakých větších "Geniusech" o pár tisíc levnějších.
Chceš to jen na obyčejný poslech ke kompu ?
Nevím co máš teď, jak jsi zkušený a nevím jak jseš obeznámen s "monitorovým" zvukem.
Jinak asi jako viz Pytkin.
Chceš to jen na obyčejný poslech ke kompu ?
Nevím co máš teď, jak jsi zkušený a nevím jak jseš obeznámen s "monitorovým" zvukem.
Jinak asi jako viz Pytkin.
Asi před týdnem jsem zkoušel behringer 3031A a musel jsem je vrátit, protože docela šuměly, takže od této značky už radši nic (doufám, že jsem je špatně nezapojil). Zvuk měly docela dobrý, ale ten šum mi vadil. Uvažoval jsem i o HiFi, ale nechtěl by se mi kupovat zesilovač. Od reproduktorů sedim asi tak 40-50 cm. Z výše psaných monitorů bych měl možnost si poslechnout všechny kromě Adam A3X a Genelec 6010, takže u těch by mě zajímalo nejvíc se si o nich myslíte, co se poslechu hudby týče.
Jestli myslíte, že se tyto monitory k poslechu nehodí, tak prosím nějaké vhodné navrhněte.
Jestli myslíte, že se tyto monitory k poslechu nehodí, tak prosím nějaké vhodné navrhněte.
Naposledy upravil(a) Mixamox dne 22 led 2011 19:50, celkem upraveno 1 x.
6010 mame asi 20 kusov v studiu a na to ake su male hraju dost dobre .. ako nahrada genius reprackov PC mi pridu ale trosku drahe .. A tie Behringer 2030A su rozhodne zaujimavejsie ..
A myslíte že ten šum byl způsoben nesprávným zapojením, nebo že takto ty monitory šumí samo o sobě?
Měl jsem je zapojené přes TRS-TRS kabely do EMU 0202.
Měl jsem je zapojené přes TRS-TRS kabely do EMU 0202.
nemali by nejak vyrazne sumiet .. ale 3031 nepoznam .. len 2030 a 2031 ..

Ty Behringery upřednostňujete kvůli tomu, že mají lepší zvuk, nebo kvulů tomu, že Genelec jsou slabší? Byly by v místnosti o velikosti asi 15 m2, takže by to možná i stačilo, ne?
A z těmi ostatními monitory zkušenosti nemáte?
Případně, jestli si myslíte, že se monitory pro poslech nehodí, mohl byste navrhnout, jiné řešení.
A z těmi ostatními monitory zkušenosti nemáte?
Případně, jestli si myslíte, že se monitory pro poslech nehodí, mohl byste navrhnout, jiné řešení.
ten behringer 2010 hra lepsie ako ten genelec 6010 ..
z tych co si menoval , som pocul este KRK 6G2 .. To sa pouzit da .. Ale ten behringer ma lepsi pomer cena/zvuk ..
z tych co si menoval , som pocul este KRK 6G2 .. To sa pouzit da .. Ale ten behringer ma lepsi pomer cena/zvuk ..
Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli stačí tyto kabely Cordial CFM 3 VV a zna je v této cenové relaci nějak výrazně znát, když se zvuk reguluje sw, nebo např. tímto Nano Patch + .
Cordial kable su OK podla mna ... sam ich mam doma a necitim nejake problemy .. Regulacia je lepsie mat hardware .. software moze zlblbut a zacnu ti zrazu hrat repraky moc nahlas .. ale da sa zit aj s tym SW .. len si treba davat vacsi pozor ..
A tímto - Cordial CIM 3 MV bych propojil ten regulátor se zvukovkou (nebo tam musí být samice)?
ak chces ovladanie hlasitosti , tak chod do tohto .. tam mas hned aj poriesene kable , a je to lacnejsie ..
http://www.thomann.de/cz/tc_electronic_level_pilot.htm

http://www.thomann.de/cz/tc_electronic_level_pilot.htm

Jestli jsou u toho TC ELECTRONIC LEVEL PILOT kabely napevno, tak to asi nebudu moct použít, protože z EMU 0202 mám jen TRS výstupy. Kdybych tedy pořizoval ten Nano Patch, tak ty XLR vstupy do regulátoru mají být samci, že (takže ten Cordial CIM 3 MV by měl být ok)?