kdyz miris takhle pomerne vysoko, co se zeptat na zahranicnich forech, kde je mnohem vetsi procento highendaku? No ja osobne bych se podival na Adamy §
P. S. z ceho upgradujes?
P. P. S. a proc nejdes do tech BM6A az budou?
Cyril: no anglictinu ovladam hodne malo a nemcinu vubec....
Jinak Hi end v tyhle cenovy relaci asi moc nebude.... Ptam se hlavne spis jaky moznosti jsou, protoze abych rekl pravdu tak sem o jinejch nez o BM6A neuvazoval a v Audiopro mi nerekli jak dlouho to bude trvat jestli 14 neb 30 dni nebo vic... a jak to znam tak to bude fakt doba....
Jiank prachazm z mejch starickejch evantu 20/20 a chci investovat do beden ktery mi vydrzej fak delsi dobu...
Na zvuku beden mi hodne zalezi na peknejch basech... a samozdrejmne na celkovy citelnosti ale to v tyhle cenovy realci jsou asi temer vsechny pekne detailni...
cece - mit na to tolik penez - jdu do air 6 systemu od dynaudio - i kdyz je pravda, ze asi bys musel jeste neco malo priplatit, pac ta vyssi cena je tak uz na hrane - ale to jsou skvely bedny ....
ekeaze píše:
Na zvuku beden mi hodne zalezi na peknejch basech... a samozdrejmne na celkovy citelnosti ale to v tyhle cenovy realci jsou asi temer vsechny pekne detailni...
ekeaze: skocil bych si do prodance a poslechl Adamy... Nechci bejt trapnej s propagaci Adamu, ale mam je doma a ty vejsky jsou fakt krasne detailni a basy na 6,5 palcovej woofer fakt zajimavy... takze predpokladam, ze vyssi modely budou maso. Byla by asi skoda je aspon nezkusit.
Naposledy upravil(a) Cyril dne 29 led 2007 12:55, celkem upraveno 1 x.
ja ked som kupoval monitory, hrozne sa mi pacili pri posluchu Genelec 1030APM, ale boli nad moj rozpocet. porovnaval som ich s aktivnymi tannoy, alesis m1 (ktore som nakoniec kupil). tie genelecy boli 2x tak drahe ale aj hrali ovela lepsie
onehalph píše:osobne mam celkove s genelec "problem" - prijde mi, ze maji jakoby "prekomprimovane vysky ... ja jsem proste zastance dynaudio soundu :-)
co to prosimta je, prekomprimovane vysky? ako ze hraju furt?