obyč sloohaatka do 1000 kč
Re: obyč sloohaatka do 1000 kč
no iphone ma nejake EQ presety, v zivote som ich nepouzil a coze pocuvas bezne nejake brutality?
no vlastne ty senny co doporucuje kexik nejsou uplne zly. Srovnaval jsem je se svejma hd280 a nebylo to zas uplne mimo. Ale na noseni po ulici bych je nebral, myslim, ze by nebyly moc pohodlny, resp. myslim, ze by pri chuzi dobre nedrzely.
Bezne ne...basu je na kossech moc i na "beznou" muziku. Prednastavene 4 EQ jsou uplne k nicemu.demsky píše:no iphone ma nejake EQ presety, v zivote som ich nepouzil a coze pocuvas bezne nejake brutality?
Dalsi hlas pro Sennheiser PX100, na doma i na sport, na ne nedam dopustit:-)
já si říkal že u těch levných sluchátek bude možná lepší jít do nějaké osvědčené hi-fi značky, která se snaží za tu cenu vytřískat maximum, ale ty senny lákají to jo
Tak Sennheiser je osvedcena hi-fi znacka :]
Na běžnej poslech sou ty AKG k44 (nevim jestli se ještě dělaj) nebo k55 fakt super. Co se týče skladnosti a pohodlnosti na ulici to je uplně jiná věc.
Já si taky myslim, že AKG fungujou v týhle kategorii celkem dobře. Mám AKG K 77 a poslech z nich je podle mýho příjemnej, používám je dokonce i občas na kontrolu těch svejch pokusů o míchání, ale tak zaprvý nemám zkušenost s fakt profi sluchátkama a za druhý na to moje blbnutí to stačí – U2 se v příštích měsících míchat nechystám
.
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
Sennheiser px 200