Teď k problému. Při pouštění hudby v počítači mi monitory slabě pískají. Pokud zapnu pouze monitory, tak k pískání nedochází. Dokonce pokud nezapnu nějaký soft pro přehrávání hudby, monitory jsou tiché, ale jakmile otevřu WMP, Winamp, cokoli... okamžitě bedny začnou pískat. Když zvyšuji nebo snižuji hlasitost hudby, hlasitost pískání je konstantní. Zkoušel jsem i interní zvukovku, ale je to to samé.
Pokud do zvukovky zapojím sluchátka žádné pískání neslyším. Pokud např. otevřu nějaké okno během hudby, tak to během toho otevírání ( půl sekundy) přestane pískat, takže bedny by měly být v pořádku.
Také pokud např. pohnu myší slyším jakýsi chrapot v bednách. Jinak repro mám zapojeny ve stejné zásuvce jako počítač. Když jsem je zkoušel hodit jinde, tak mi v nich divně praskalo což bylo horší než to pískání.
Nemáte s tímto někdo zkušenost? Pomohlo by nějak ty bedny odstínit nebo něco? Může být problém na základní desce? (mám Gigabyte S3 P35).
Tipl bych si, že se o tomto problému už diskutovalo, ale po rychlém hledání jsem nic nenašel, takže se předem omlouvám za duplicity na fóru.
Jinak díky za každou informaci