Pomoc. Odešel basák u nearfieldů EVENT ASP 8
- jsem.devka
Pomoc. Odešel basák u nearfieldů EVENT ASP 8
Zdravim, odešel mi basový reproduktor u jedné z EVENT ASP 8 beden. Kupoval jsem u pánů z Disku. Už jsou po záruce. Nevíte prosím někdo kam se mám obrátit, abych je měl co nejrychleji zase spravené, a mohl pokračovat v práci?
Děkuju

Re: Pomoc. Odešel basák u nearfieldů EVENT ASP 8
Nejlepe obratit se na Disk. Minuly rok mi poslali tweeter na bedny od M-Audio, ktere se uz v te dobe nejakej patek nevyrabely... Byli docela ochotni - chvalim.
- jsem.devka
Přesně tak, Eventy se už taky nějaký ten pátek nevyrábějí a je to australská firma. Nevím ani zhruba, jak dlouho bude trvat problém vyřešit. A kolik to bude stát..
Nejjednodussi je zvednout telefon 

- jsem.devka
sem z toho hotovej..
- jsem.devka
Ahoj, našel sem kde ho koupit. U thomanna za 109 euro jeden. http://www.thomann.de/gb/event_2020_tieftoener.htm
Prosím vás zvládnu to sám vyměnit, a hlavně někde sem slyšel že musím měnit u obou beden. Prosím poraďte, ať můžu hned objednat, děkuju!!!!!
Prosím vás zvládnu to sám vyměnit, a hlavně někde sem slyšel že musím měnit u obou beden. Prosím poraďte, ať můžu hned objednat, děkuju!!!!!
Pokud máš pájku a trochu s ní občas něco děláš, tak to v klidu zvládneš, jinak popros kamaráda, známýho nebo zajdi někam do elektra aspoň. Co se týče dvou repráků... Když vyměníš oba, tak ti budou oba hrát nově, ale popravdě bych tohle moc neřešil (na domácí úrovni), maximálně bych monitor s novým repro třeba nechával hrát, ikdyž budeš mimom pokoj atd., aby se zajel...jsem.devka píše:Ahoj, našel sem kde ho koupit. U thomanna za 109 euro jeden. http://www.thomann.de/gb/event_2020_tieftoener.htm
Jestli zijes v UK, tak 109 Euro, jinak ale 115 plus postovny. Do toho disku jsi volal?
- jsem.devka
V disku sem volal a nebylo by to prý za cenu a dobu čekání jako u Thomanna. Zítra od nich čekám mail s číslem účtu, kam mám poslat číslo, a ať už posílaj. Taky přijdou ty Alesisy, ať to bez Eventů těch 14 dní vydržím, a pak půjdou hezky naležato na Eventy a budou přepínačky 8´, 6´