Přepínač monitorů

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Peter13
Příspěvky: 24
Registrován: 08 čer 2016 22:14

Přepínač monitorů

Příspěvek od Peter13 » 15 črc 2016 13:34

Zdravím, může někdo poskytnout tip na levnější přepínač aktivních studiových monitorů? Díky

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3856
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od TOM-Thak » 15 črc 2016 13:47

Co znamená levnější a kolik párů?

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od Poklop » 15 črc 2016 13:53


Peter13
Příspěvky: 24
Registrován: 08 čer 2016 22:14

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od Peter13 » 15 črc 2016 13:55

dejme tomu do tří tisíc..3 - 4 páry monitorů, nic víc ,žádné sluchátkové předzesilovače, jeden vstup z pc

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od Poklop » 15 črc 2016 14:16

To snad ani za tu cenu neexistuje

Peter13
Příspěvky: 24
Registrován: 08 čer 2016 22:14

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od Peter13 » 15 črc 2016 14:17

http://www.muziker.cz/behringer-control1-usb


myslel jsem něco takového, ale bez mikrofonního předzesilovače atd, no nic, díky

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od Poklop » 15 črc 2016 15:07

kromě Behringeru :-)

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od Poklop » 15 črc 2016 15:09

Nic proti Behringeru. Uměj udělat i dobrý věci ale je potřeba mít jistotu že tento výrobek je ok a nezkurví ti signál. Takže hledej ve fótech kdo s tím má zkušenost.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3856
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od TOM-Thak » 15 črc 2016 23:25

No to chces moc muziky za malo penez. Jako na 3pary mas presonus, ale to ses uz na minimalne 12tisic. Nemluve o vecech jako antelope audio atd.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21340
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od Pytkin » 16 črc 2016 01:08

Ja by som si to vyrobil .. jeden TC electronic Pilot a zaneho krabicka s 4mi prepinacmi .. isostat asi moze casom blbnut .. skor normalne mechanicke prepinace ..

Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od Poklop » 16 črc 2016 01:49

Vyrobit to jde ale to bych asi radsi koupil toho Behringera :-)


Poklop
Příspěvky: 979
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od Poklop » 16 črc 2016 11:06

a toto je čo

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21340
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od Pytkin » 16 črc 2016 11:52

ten lacnucky behringer dost blbnu prave tie spinace ..

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1864
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Přepínač monitorů

Příspěvek od Stan » 16 črc 2016 19:23

Sorry puvodni odkaz mi zustal v clipboardu a uz jsem to po ranu po sobe necetl :oops: mel jsem na mysli tohle: https://www.kmraudio.com/nos-mcone-stan ... oductTabs1 I kdyz je to z levny cenovy relace stale je to 6.500 Kc ale nejblize to odpovida pozadavkum.

Odpovědět