Myslite, ze hrajou o moc hur nez Laney CP10 ?
Ty jsem totiz slysel a takovy zvuk bych snesl. Ale jestli to bude hrat jak nejaky Omnitronic, tak bych do toho nesel.
papierovo to vyzera dobre, 120dB max SPL pri 120W znamena citlivost repra 100dB, to nie je spickove, ale velmi slusne cislo. omnitronicy su osadene katastrofalnymi reprakmi, ktore maju poddimenzovane magnety a mizernu citlivost. tazko hadat ale ja by som tipol ze to nebude sice hrat dvakrat krasne, ale zato dostatocne nahlas a pojde to pouzit
Nebo si to nech vyrobit od male ceske firmicky. Drive se to tak hodne delalo.
Take jsme meli velke bedny pro ozvuceni salu vyrabene plzenskou firmou Accent a stalo to vyrazne mene nez Yamahy nevo EV.
btw mozno to nie je celkom relevantna informacia ale tot som kupoval gitarove kombo a postovne bolo do nemecka ako vzdy, cize ziadne, platil som len za dobierku. ale bolo to myslim tesne pod 15kg, kombo vazi 13.5 plus obal
Moji dva kámoši si pořídili tohle http://www.thomann.de/gb/the_box_pa502a ... system.htm
Maximální spokojenost, lehké ,solidní poměr cena, výkon, zvuk.Použivají to jak jako malé PA, tak jako odposlech ( reggae, daeth metal)
S tim postovnym - neni to pravda. Z nejakeho duvodu je pro Velkou Britanii objednavka nad XX EUR zvyhodnena postovnym zdarma. A s tou dani ma fova pravdu, clovek to pak musi jeste zkontrolovat podle nemeckeho Thomanna, aby dostal nasi cenu.
Ja myslim, ze kdyz bych si objednal 2 repraky, jejichz soucet hmotnosti by byl pres 30kg, tak to prece nemuze stat vic nez 2x 15 eur, ne? To bych si je radsi objednal po jednom.
nebo to je 15 eur do 15 kg? Kdyz jsem si objednaval 2x Yamaha HS80M, tak jedna bedna mela 13kg a stalo me to 15 eur a prislo to po jedne (dokonce jedna v patek, druha v pondeli).