ne, ty hd800 jsou drazsi nez lcd-2.Settler píše:Zaroven ale taky nejdrazsi ne..? Pokud se nemylim u Audeze to startuje nekde na 1k USD ne..?Brooklyn / juanita juarez píše:audeze, mam tu lcd-2, jsou moc fajn a rovny.
nejlepsi sluchatka, co jsem mel moznost slyset.
Sennheiser HD 800 vs. HD 650
-
- Profesionál
Re: Sennheiser HD 800 vs. HD 650
Ted jsem měl o víkendu možnost znovu poslouchat Sennheiser HD800 a tím že ta sluchátka byla už rozehraná (na rozdíl od těch úplně nových, které jsem zminoval na začátku threadu), musím že říct že ta rozehranost se projevila hodně ... a znělo to docela jinak ... Tentokrát jsem byl z nich docela unešen ... detaily, prostor, realita ... a hodně přemýšlím o tom, že tentokrát už upgraduju
Ještě musím upgradovat svoje staré Beyery DT770, ze kterých už se náušníky sypou ... máte nějaký tip na hodně kvalitní uzavřená sluchátka na nahrávání ?

Ultrasone pro 900 maji svoje misto ve studiich. Osobne v soucasne dobe nevlastnim ale tyto jsou v mym hledacku.
http://www.ultrasone-headphones.com/en/ ... ro/pro-900
Soji zato si projit jejich nabidku.
http://www.ultrasone-headphones.com/en/ ... ro/pro-900
Soji zato si projit jejich nabidku.
Ja bych zůstal u DT770. Náušníky se daj koupit (mj. Thomann). Pořád se k nim vracím. Dávám přednost verzi 80 Ohm, ta má víc středobasu, míň výšek, přijde mi nejvíc neutrální. Verze 250 Ohm mi připadá v těch středobasech trochu vykuchaná a trochu moc navýškovaná.Ivo píše:Ještě musím upgradovat svoje staré Beyery DT770, ze kterých už se náušníky sypou ... máte nějaký tip na hodně kvalitní uzavřená sluchátka na nahrávání ?
Zvukově podobný jsou Senn HD 25, akorát jim občas někdo nevěří kvůli jejich vzhledu/konstrukci.
Zkusím tedy vyměnit náušníky ... Neodolal jsem a HD800 dorazí zítra 

Momentálně jsem upgrajdoval z DT 770 250 Ohm na Sony MDR 7520. Rozdíl je dost znát Sony hrajou o poznaní přirozeněji a mají vyrovnanou frekvenční charakteristiku oproti DT 770. Neslyšel jsem verzi 80 ohm..