Sluchatka ku gitare
-
Sluchatka ku gitare
Ahoj mohli by ste mi poradit neake sluchatka ku gitare ? vebec sa v tom nevyznam ... nemam kombo iba gitaru neviem ani ako sa vola ten jack do gitary ak by stem mi poradili aj daky zosilnovac alebo nieco podobne kombu ku sluchatkam ... dakujem za odpoved
viem malo to ist do nakupnej poradni ale necham to uz tak ... chcem sa este spytat na neaky program k pc nieco ako kombo co by som si dokazal hrat na gitare cez repraky ... mam taky kabel ktory zapojim do usb a do gitary ale neviem o ziadnom programe kde by som si mohol zahrat na reprakoch
viem malo to ist do nakupnej poradni ale necham to uz tak ... chcem sa este spytat na neaky program k pc nieco ako kombo co by som si dokazal hrat na gitare cez repraky ... mam taky kabel ktory zapojim do usb a do gitary ale neviem o ziadnom programe kde by som si mohol zahrat na reprakoch
Re: Sluchatka ku gitare
jack ku gitare sa vola jack mono 6,3mm, .. Kup si kombo lampove laney cub8 u thomann za 129eur k tomu vox tone garage V8 pedal neskor si vyrob izolovany box , mikrofon instrumentalny dynamicky alebo ribbon pasivny , reverb, mix a sluchatka si potom vyber ake budu najlepšie .
alebo si nainstaluj cubase, nastav si najnižšiu latenciu , vlož na track insert efekt v distortion/amp simulator a vyber si nejaky gitarovy preset
potom si možeš hladať dalšie pluginy alebo to zabaliť lebo ťa to bude nudit .
alebo si nainstaluj cubase, nastav si najnižšiu latenciu , vlož na track insert efekt v distortion/amp simulator a vyber si nejaky gitarovy preset
potom si možeš hladať dalšie pluginy alebo to zabaliť lebo ťa to bude nudit .
-
no som sa zle vyjadril ... ja moc zatial nechcem kombo chcem len skusit priamo sluchatka do gitary nic viac zatial ... a ten program
-
Dik presne to som chcel 
su tam efekty zvuku tak na metal a podobne ? moc sa vtom nevyznam

su tam efekty zvuku tak na metal a podobne ? moc sa vtom nevyznam
toto by mohlo byť zaujmavejšie nie ? za opasok ..na baterku ..hrá to .. https://www.muziker.sk/mini-komba 

-
aj to vypada dobre ... ale co je lepsie klasicke kombo velke ? alebo taketo mini mne na obycajne hranie ... alebo by som si pripojil gitaru do kompu a hral cez repraky ? .... nemam vsak zvukovu kartu mam kabel ktory napojim do usb je aj taky program ktory to podporuje ?
presne jak hovoriš .. čo
to co dal Mdudas su modelingove krabicky, z ktorych leze cez sluchatka "realny" zvuk.
to co dal Jammix je uplna chujovina, z ktorej maleho repraciku leze blbost a zo sluchatkoveho vystupu este vacsia. jedine "vyuzitie" je take, ze ist zo sluchatkoveho vystupu do lampoveho koncaku a potom do velkej bedne a vtedy to kupodivu hra celkom "dospelo", ale to je asi uplne ina debata, nez tu zacala...
ked metal, tak su tam na tej Muziker stranke aj take, co ten zvuk dokazu - vsak sa niektore tak volaju. cize treba citat a potom kuknut na YT ukazky, co to asi dokaze. napr. ten VOX AMPLUG metal neni uplne najblbsi ...
to co dal Jammix je uplna chujovina, z ktorej maleho repraciku leze blbost a zo sluchatkoveho vystupu este vacsia. jedine "vyuzitie" je take, ze ist zo sluchatkoveho vystupu do lampoveho koncaku a potom do velkej bedne a vtedy to kupodivu hra celkom "dospelo", ale to je asi uplne ina debata, nez tu zacala...
ked metal, tak su tam na tej Muziker stranke aj take, co ten zvuk dokazu - vsak sa niektore tak volaju. cize treba citat a potom kuknut na YT ukazky, co to asi dokaze. napr. ten VOX AMPLUG metal neni uplne najblbsi ...
-
dik rastis ... takze skor tie sluchadla ... niak sa neponahlam tak porozmyslam a ano videl som tie s metal verziou este niekto kto by mi poradil fakt dobry kus aj ked tych metal verzii sluchatok tusim nieje vela
tie male marshall minikomba sa vyrabaju už slušne dlho tak to až taka chujovina nemusi byť ale skusenost nemam ako rastis , som myslel že to bude rovnaky obvod ako v tych jack - sluchatkovych .
vyraba sa to dlho, ako taka sranda, reklamny predmet, kokotinka... je to suciastkove analogove skreslovatko. da sa to pouzit ako preamp - ten sluchatkovy vystup dokaze vybudit lampovy koncak, akurat je tam strasne vela sumu. a do koncaku to hra takmer dokonale. samo o sebe nie, vsak aky zvuk uz dokaze spravit ten repracik ?
tie moderne sluchatkove zastrcne jacky su modeling, cize z toho leze uz hotovy vyrobeny zvuk akoby ozajstneho velkeho aparatu...
tie moderne sluchatkove zastrcne jacky su modeling, cize z toho leze uz hotovy vyrobeny zvuk akoby ozajstneho velkeho aparatu...
- ReaktoplazmAR
cellfactor: a nerozmyšlal si nad multiefektom ?
neviem presne čo máš v pláne, ale ak chceš proste behat po dome s gitarou a sluchatkami tak imho to by bolo pre teba idealne..
taketo niečo napr. (samozrejme treba pozerat ktoré maju sluch. vystup)
https://www.muziker.sk/digitech-rp-55
https://www.muziker.sk/gitarove-multiefekty-a-procesory
neviem presne čo máš v pláne, ale ak chceš proste behat po dome s gitarou a sluchatkami tak imho to by bolo pre teba idealne..
taketo niečo napr. (samozrejme treba pozerat ktoré maju sluch. vystup)
https://www.muziker.sk/digitech-rp-55
https://www.muziker.sk/gitarove-multiefekty-a-procesory
-
myslim si ze to ja nevyuzijem ... najskor by som chcel vyskusat gitaru a dake jednoduche hranie a potom mozno dake kombo ... neviete o neakom dobrom programe na PC kde zapojim gitaru na usb a pojde mi to ? ... ja som zatial hral na gitare cez rocksmith
Software na PC ma dost velku latenciu. Ak vies slusne hrat na gitaru, bude Ti to opozdenie vadit.
(aj to je dovod, preco Ti tu radia komba a nie soft)
Ale ak Ti je to jedno, Google Ti najde kopu podobneho softu...
(aj to je dovod, preco Ti tu radia komba a nie soft)
Ale ak Ti je to jedno, Google Ti najde kopu podobneho softu...