http://www.smproaudio.com/index.php/en/ ... m-patch-v2
Alternativy?
Potřebuju to na doma. Rosetta 800 a PC onboard Out do Adam S2.5a plus NS10M honěný Dudkem. Btw. nepotřebuju na doma Avocet

No jasně že v nějakym lowendu, vypliv to na mě Google. Tohle mi ale nepřišlo důležitý...Kermitak píše:Geardevky na to pejou chvalu? Asi ne v High End sekci co?Mel jsem predchudce (kterej se imho lisi jen krabickou) a jo, funguje to, proste potak v krabicce. Pokud nemas 10m kabely, tak naprosto v pohode. Sluchatkac je na nic, jestli nejak przni zvuk nevim, ja jsem si niceho nevsiml.
hmm... takze zrejme lepsi nez big knob (ten ma docela spatnou reputaci) a podobni (treba presonus monitor station)?Kermitak píše:Geardevky na to pejou chvalu? Asi ne v High End sekci co?Mel jsem predchudce (kterej se imho lisi jen krabickou) a jo, funguje to, proste potak v krabicce. Pokud nemas 10m kabely, tak naprosto v pohode. Sluchatkac je na nic, jestli nejak przni zvuk nevim, ja jsem si niceho nevsiml.
S big knob srovnavat nemuzu, nemel jsem ho v ruce, jen jsem slysel to co se o nem rika (jedna pani povidala). Monitor station taky nemuzu komentovat, ja mam central station a to mi prijde zvukove totez (taky je to obycejnej pasiv).Brooklyn / juanita juarez píše:hmm... takze zrejme lepsi nez big knob (ten ma docela spatnou reputaci) a podobni (treba presonus monitor station)?Kermitak píše:Geardevky na to pejou chvalu? Asi ne v High End sekci co?Mel jsem predchudce (kterej se imho lisi jen krabickou) a jo, funguje to, proste potak v krabicce. Pokud nemas 10m kabely, tak naprosto v pohode. Sluchatkac je na nic, jestli nejak przni zvuk nevim, ja jsem si niceho nevsiml.
co mas vlastne ty? avocet?
Je to OT, ale měl jsem 2 kusy modelu Firestudio Lightpipe, jeden původní druhej vyměněnej. První se neudržel ani půl hodiny na FW a prostě zmizel. Druhej - opravenej se nedokázal lockovat na externí clock. Support spočíval v radách tipu reinstall OSX, unplug and plug the firewire cable again, powercycle the unit. Ztráta času. Na ten samej port jsem pak navěsil M-Audio Lightbridge a bylo po problémech.Kermitak píše:Liquid: co jsi mel za problemy s Presonusem?
Jasný, já jsem to tak automaticky bral, ale pokud jsem měl do XLR výstupu zapojený jen hlavní monitory, tak v pohodě. Pokud jsem do druhého výstupu XLR dal kabely od druhých beden, i přes to že byly vypnuté mi do hlavních šel bordel. Přes externí DA v pohodě. Hádám tedy, že v M-Patchi musí být nějaký problém s odděleným zeměním nebo něco podobného, nejsem elektrikář, tak jen hádám... Možná je problém ještě uplně jinde, ale logicky mne nenapadá kde, bednama to taky není, zkoušel jsme různá zapojení...Pytkin píše:delay : to je divne.. to chrastenie mysi predsa musi ist zo zvukovky .. volume controler si ho predsa nemoze vymysliet ..