Tapco S8 je něco lepšího v téhle ceně

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
tony9

Tapco S8 je něco lepšího v téhle ceně

Příspěvek od tony9 »

Ad-1 Jak uvádím nahoře , je něco lepšího v téhle ceně?
Ad-2 Půjde na tom smíchat i akustická hudba ( housle , kontrabas , cimbál, klarinet, flétny)?
Ad-3 Na Adamy o kteých se tu furt píše finančně nedosáhnu , nicméně toužím po nich.
Ad-4 Líbí se mně na těch Tapco ten osmipalcový basák.

http://www.audiotek.cz/CZ/product.asp?I ... ory=640000

Ať žijí monitory , doufám že je zde někdo má a ozve se. :wink:

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Furt dokola :) Odpoved najdes ve zdedjsich diskusich... dyt se na tom audioteku podivej po monitorech ve stejny cenovy... a bud si je poslechni, nebo vyber podle designu :) Slysel jsem, ze krky hrajou dost stredove, coz by mohla bejt pro akustiku vyhoda, podle me, ale ber to jen jako takovy vareni z vody :) 8 palcovej basak bych nebral jako vyhodu, zvlast ne u akusticky muziky... furt se tu omila ze to je za cenu horsich stredu. My adamy jsou 6,5 a basu maj hafo, kdyz budu chtit poradny basy, koupim stejne subwoofer. Zvazil bych yamahy, krky... jestli to jsou tvoje prvni monitory tak stejne hovno vykoumas, neco kup a casem koupis treba lepsi, neni moc co resit... :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mna len prekvapilo ze na adamy nedosiahnes .. ved tie stoja tak dako rovnako ako tapco s8 , ne ?

tony9

Příspěvek od tony9 »

Pytkin:
ADAM Audio A7 - 9 619,- Kč s DPH
Tapco - S8 - 5 559, - Kč s DPH

Cyril:
mě by spíš zajímal nějaký názor uživatele , který je má, ale stejně dík za reakci .

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tony : teraz som bol nedavno u huberta spravit mixdown koncertu co sme nabrali nedavno .. zapol som pripojene tapco s5 a basov mali dost .. ja myslim ze aj tie by mohli postacovat .. ono tu plati to co hovorime do kola .. chod do obchodu a vypocuj si ich .. ja myslim ze vsade ti ich radi predvedu , pripadne aj porovnaju s inymi ..

kexik

Příspěvek od kexik »

na akustiku by som prave 8" nebral...

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Kup si 2031A.. kolega na tom dela orchestry a spokojenej. Slysel sem vedle seme 2030A a 2031A. Ty 2030A hrali znatelne hur a naopak mi prisla ta bedna dost nevyvazena jako kdyby hrala hodne basu a vejsek (slysel sem to u safy v audiopru.) Jinak jak ti kazdej rika - zajdi si to poslechnout jedine tak si udelas obrazek. Jestli vis, co v v tom mixu mas hledat a vis presne co chces slyset, tak to poznas jedine pri poslechu, ktere monitory sou pro tebe nej.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Zober si muziku , ktora sa podoba tej co chces robit .. a to si hlavne vypocuj na monitoroch , nez ich kupis ..

Tom : nepomylil si si 2030 a 2031 ? mne to pripada , ze by to malo byt naopak , co hovoris ..

freecoolin

Příspěvek od freecoolin »

vykašli se na náký pokusný poslechy, stejně nic neuslyšíš, a kup si ty TAPCO S8

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pytkin: to jsem si taky myslel, ze to melo byt naopak. Delalo to na me spatnej dojem ta mala bedna. Jednoznacne 2031 hrala na elektronicke hudbe lepe testoval jsem asi 4 nahravky na BM5A BM6A BM15A a pak tam mel 2031 a 2030 ta 2030 hrala ze vsech nejhur. Neposlouchal sem to jen ja, ale este s jednim clovekem a byl stejneho nazoru. At si kazdy ale udela obrazek sam :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tom : tak ono asi zavisi aj co pocuvas .. na elektronike uplne nezistis , ako verne monitory hraju .. ale to co hovoris samozrejme moze byt skutocnost ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pytkin: jojo to mas asi pravdu - asi je fakt hodne dulezity na co to chces.
Ja to vybiram ciste ucelove pro 1-2 hudebni styly. Mam tedy vytipovane, co hraje dobre v aute / v klubu / na Esi nEar05 a Tapco S5 / Hifka / Sluchatka a pak sem to jeste protridil u Pavliika na BM6A a to co vsude hralo dobre tak jsem si urcil za takovou referencni nahravku. Proto kdyz ted resim taky monitory tak uz vim po par letechs Esi nEar05, co v te hudbe mam hledat a co potrebuju slyset. (proto vsichni ti, co si kupuji prvni levne monitory tak asi musi projit tim samym najit se v tom a vedet presne, co tam chci slyset a co je podstatne. Ja napr. potrebuju slyset oproti esi hlavne lepe spodni frekvence a lepsi stereoobraz)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tom : ja uz mam nacvicenu predvadzacku u nas v studiu , kde dokazem demonstrovat ako dobre hraju genelec so subom .. oproti tomu hraju Airy uplne hrozne .. a potom pustim inu muziku a kazdy sam skonstatuje ze tie genelecy su uplne na hovno a airy hraju fantasticky .. takze je to fakt o tom co clovek potrebuje ..

matucha

Příspěvek od matucha »

hehe, kdyz pustim skrz S3A nejakou muziku, tak je velka sance, ze bude hrat fakt blbe ;-)

kazdopadne ted nekdo prodava tannoy reveal za 5000 na midi.cz, nevim, jestli je to dobra nebo blba cena dneska... ale me se to zda dobry... a na akustickou muziku jsou ty bedny fakt fajn

Cyril

Příspěvek od Cyril »

jo, Tudy by mohl vypravet. Ja bych do nich mozna sel, pokud jsou to bedny uplne do zacatku tak proc ne, spousta lidi na nich pokud vim vesela michala, vlastne je to jeden z ezone hitu pred Adamama, Tapcama, Truthama... :)))

Odpovědět