Výber monitorov
Výber monitorov
Poprosil by som Vás o radu pri výbere monitorov. Cena do 250-300€. Pozeral som po značke M-audio Studiophile BX8a Deluxe. Mám ich zobrať alebo mi poradíte lepšie. Diki za odpoved
- MonkeyFighter
Re: Výber monitorov
poradim ti nejdriv hledat,o tomhle se tu psalo už mraky...
./search.php?keywords=monitory&terms=all&author=&sc=1&sf=titleonly&sr=topics&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat
./search.php?keywords=monitory&terms=all&author=&sc=1&sf=titleonly&sr=topics&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat
A tie M-audio Studiophile BX8a Deluxe, máte niekto s nimi skúsenosť ?
Ako napisal Monkey popozeraj co sa tu pisalo je toho naozaj hodne...urobis si aspon obraz a aj o M audiach sa tu pisalo a vdzy v negativnom smere...nepocul som ich ale vyjadruju sa ludia k nim ako k nie dobrym studiovkam...ja mam Behringery 3031A a som s nimi nad mieru spokojny...za tu cenu som lepsie nepocul...
Naposledy upravil(a) revorus dne 14 čer 2010 22:50, celkem upraveno 1 x.
Rme Fireface 400, Genelec 8030A, Sennheiser 215, Audiotechnica At4033sm, SPL track one
diki chlapi, čítam je tu toho teda fakt hodne
před nedávnem jsem řešil stejný problém...bydlím v paneláku a nemám vůbec akusticky upravený
pokoj......dělám a i míchám muziku (v rámci mích technických i sluchových možností).koupil jsem
Mackie MR8 (13600KČ) a jsem s nimi nad míru spokojen...není to super profi ale na doma mě to
ZATÍM !!!! bohatě stačí..........Alt.
pokoj......dělám a i míchám muziku (v rámci mích technických i sluchových možností).koupil jsem
Mackie MR8 (13600KČ) a jsem s nimi nad míru spokojen...není to super profi ale na doma mě to
ZATÍM !!!! bohatě stačí..........Alt.