Zhruba pred rokem jsem od Kayka tady z fora koupil Mackie HR824 a nemel jsem problem - nebo aspon mi zadny nedochazel. Prvni mi dosel pri pohledu na ucet za propalenou elektrinu
Bedny pouzivam jak k praci s hudbou, tak i na bezny poslech, prilezitostne hrani atd. atd... Prikoupit nejaka mensi sumitka na casual poslech by bylo sice fajn reseni, ale neni prilis prakticke (prepinani beden) a navic se mi proste nevlezou na stul, uz tak je to s tema Mackama dost natesno.
Napadlo me proto, jestli Macky nevymenit za neco trochu mensiho a slabsiho. Chtel bych neco v podobne cenove relaci (resp. kvalitativni rovine) - jelikoz se ted stehuju a koupil jsem novou kytaru, tak penize na upgrade proste nejsou a ani do toho uz moc penez vrazet nechci. Naopak si nechci ani nijak moc pohorsit. Po cem se tedy mam divat?
Jako prvni me napadly A7ky, ty by se i realne daly sehnat z druhe ruky a mozna by s nekym sla domluvit primo vymena 1:1, pripadne s nejakym doplatkem. To by bylo naprosto nejlepsi reseni, protoze lapalie s prodavanim a naslednym kupovanim se mi prochazet nechteji. Navic by bylo snadne porovnani vedle sebe
Nechci se ale ani omezit jen na Adamy. Co jsem se koukal, tak v uvahu jeste prichazi Yamahy MSP7, KRK V(XT)6, velkou neznamou jsou pro me monitory JBL a hodne dobry veci ctu i na Focal CMS50, i kdyz ty maji jen 5" woofer a 65ky uz jsou docela drahe.
Co byste radili vy? A nebyl by tu eventualne nejaky zajemce o vymenu za neco zajimaveho?
P.S.: Moje bedny jsou prvni verze, navic s THX PM3, i kdyz to asi nikdo z nas nevyuzije.