Yamaha hs7
Yamaha hs7
Zdravim komunito. Potřeboval bych poradit a předem velmi děkuji. Lze nějak propojit monitory Yamaha hs7 s tv? Pokud chcete konkrétní tv tak Phillips 50PUS6703/12. Bohužel z důvodu stěhování a malého bytu nemám možnost napojit na pc. Dekuji
Re: Yamaha hs7
nejjednodušeji ze sluchátkovýho výstupu, složitěji třeba z optickýho. od dob walkmanů pořád stejná disciplína...
z optickeho casto hra len interny tuner .. pripojene HDMI zdroje ne ..
Nasel jsem 3 způsoby, z jacka na rca, nebo z jacka na balanced xlr nebo prave pres opticky converter ale předpokládám že pri této variantě nepujde ovladat zvuk na ovládaci. Samozřejmě chci mit co "nejlepší" kvalitu a u některých variant jsem cetl ze ta kvalita muze být znatelně horší např u xlr, protože z jacka jde 30ohm a je potreba aspon 60ohm. Ktera z techto variant je nejlepší? Samozřejmě koupím aspon 2 varianty a odzkousim.
ano z optiky pojde stale rovnaky signal .. potreboval by si ovladac hlasitosti medz optiku a HS7 .. lepsi bude ten vystup zo sluchatok .. podla mna je uplne jedno ci jack alebo XLR ..
Je jedno jestli jack to xlr nebo jack to rca? Úplně nechápu větu - jack nebo xlr, kdyz obe varianty jsou přes jack.
no na HS7 je jack a XLR . .je jedno kam to pripojis .. na telke maly jack (sluchatka) ..
Jo takhle, chápu. Tak jo diky za rady ! Hezký den
Tak uz je to zprovozněno. Jen kdyz je to zapojené tak to vydává zvuk. Dá se toho nejak zbavit? Diky
Ja myslim, ze ked je to zapojene , chces aby to vydavalo zvuk .. AK nechces , tak to vypni z elektriky a bude ticho 
Kdyz nic nepustim a vydává to zvuk tak je to špatně
elektrické napětí ze zdroje. Ale to zřejmě nijak odstranit nejde.
člověče, kdybys někdy věnoval trochu úsilí do minimálního sebevzdělávání, ušetřil bys ve finále spoustu času. a kdyby ses trochu líp vyjadřoval, ušetřil bys čas sobě i ostatním. jestli se ti v reproduktorech ozývá rušení (nikoliv tedy zvuk), může být příčin několik. jestli máš ale tv i bedny v jedné zásuvce, bude patrně chyba v kabelu, který jsi použil. zkus začít odtud. případně, když budeš chtít poradit, zkus napsat co to je přesně za kabel, kterejs použil.
úsilí jsem věnoval, našel jsem si sám způsoby propojení, koupil kabel a úspěšně propojil =) Ozývalo se mi rušení, respektive konstantní zvuk při zapojení do elektrického zdroje, už když jsem měl napojené monitory na scarlett a tu do pc. Teď z tv to je ale hlasitější. Když vypojím jack z tv tak nic slyšet nejde, při zapojení jacka do tv, tak je zdroj hodně slyšet. Propojil jsem to tímto Vention 3.5mm Male to 2x RCA Female Audio Cable.
Na první dobrou bych zkusil na jedné straně toho signálového kabelu odpojit zem (=stínění).
P.
P.
Můžete to vysvětlit jako 5tiletemu? Nevim co je pojem odpojit zem a stínění jsem vygooglil. To mam roztrhat kabel nebo co