Yamaha HS80 vs KRK VXT6
Re: Yamaha HS80 vs KRK VXT6
no hlavne ja by som si siel tie VXT6 (alebo ine) pozicat do obchodu , a vyskusal ich doma .. nikto z nas neni vestec, a netusi , ako to bude u neho doma hrat ..
17 m čtver. zase není tak málo, jsou i menší místnosti. Jak bylo řečeno,experimentuj, VXT 6 nebo 4 není určitě špatná volba. Dál od stěny a přimlouvám se za ty přenosné prvky. Třeba něco jako tohle 4 kusy do rohů by tomu mohly trochu pomoci.
- Přílohy
-
Přesně tyhle Roundbassy od Vicoustic mám, respektive levnější variantu bez tý látky. Myslím že to stojí nějak kolem 5 litrů (4 ks) a maj uprostřed díru, takže to můžeš instalovat na mikrofonní stojan... ten jsme si koupil s kruhovou pevnou základnou, aby mi trojnožka v rohu nepřekážela.
to počujem prvy krat že by bol nejaky obchod ochotný požičať repráky domov... viem že po zakúpení sa dá hocijaký tovar do 7dní vrátit bez udania dôvodu, ale pokial viem, tak len nerozbalený a nepoužívaný...Pytkin píše:no hlavne ja by som si siel tie VXT6 (alebo ine) pozicat do obchodu , a vyskusal ich doma .. nikto z nas neni vestec, a netusi , ako to bude u neho doma hrat ..
delay: tie yamahy nemám priamo na stole, sú na cca 5cm hrubom takom šedom tvrdom molitane, ktorý som zobral z roboty:D účel to plní jak profi výrobok...
no vidis .. na to si tu na fore , aby si sa nieco dozvedel ..
Tak vybojoval som si nakoniec, že si možem dať tie basstrapi do dvoch rohov, čiže plánujem nákup 4ks tohoto
http://www.sonsat.sk/obchod/akusticka-p ... pasca.html
vzhladom na to, že som nikdy nič podobné nemal, chcel by som popredu vedieť, že jakým spôsobom sa to upevňuje na stenu, vie niekto??? Ide mi o to či sa to bude dať lahko dole keď sa presťahujem...
http://www.sonsat.sk/obchod/akusticka-p ... pasca.html
vzhladom na to, že som nikdy nič podobné nemal, chcel by som popredu vedieť, že jakým spôsobom sa to upevňuje na stenu, vie niekto??? Ide mi o to či sa to bude dať lahko dole keď sa presťahujem...