Zapojeni monitoru prez DIGITAL

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Zapojeni monitoru prez DIGITAL

Příspěvek od Ondra P. » 15 kvě 2008 17:09

Zajima mne, kdyz propojim svoje monitory prez digital spdif, tak jestli na kvalitu zvuku bude mit vliv zvukovka...
koupil jsem prozatim echo audiofire 2 nez mi prijde zvukovka RME z reklamace...
dik moc...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 kvě 2008 17:11

ekeaze : no ide trosku o hodiny .. tie maju vlyv na zvuk .. nie ale na rusenie/sumenie .. to sa na digitale neprejavi ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 15 kvě 2008 17:14

tak to poskam na RME zatim to necham prez analog.... dik

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 15 kvě 2008 17:15

Bude, ale u techto muzikantskych karet to bude vsechno asi nerozeznatelne.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 15 kvě 2008 17:19

no ja mel takovy pocit, ze to prez analog zni lip, nez prez digital u ty echo audiofire.... ale zkousel jsem to fakt letmo...

takze i u ty RME to bude podobny jako u ty echo ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 kvě 2008 17:21

ekeaze : ale cez analog tie hodiny rovnako buudu ovlivnovat zvuk ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 15 kvě 2008 17:25

tek tet trosku nerozumim .. jak muzou jit prez normalni analog vystup na zvukovce hodiny ? vzdyt to je klasicky DA ze zvukovky a AD do monitoru....

edit: uz mi to doslo :) jako ze interne ve zvukovce ty hodiny budou ovlivnovat i zvuk na analog vystupu

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 15 kvě 2008 17:28

no prave -)))) ono se ten signal zakoduje do psdif protokolu a k tomu se pouzije clock ktery ti vygeneruje zvukarna. Jinymi slovy, pokud v tech bednach nebude nic extra, muze se lehce stat ze to pres analog out bude lepsi.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 15 kvě 2008 17:35

no predpokladam ze K+H O300D to spatny mit vevnitr nebudou.... chtel jsem tu moznost propojeni prez digital vyuzit.... a prave sem se chtel vyhnout tomu da prevodniku na echo audiofire a jet prez digital ale nejsem si jisty tim ze by to bylo lepci... a kdyz rikate ze i ta RME v tomto o moc lepci nebude, tak by to chtelo asi neco special jen se spdif...
necham to tedy prez analog...
dik moc vsem za rychlou pomoc

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 kvě 2008 17:37

ekeaze : no ved najjednoduchsie je to vyskusat .. a uvidis , co bude lepsie ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 kvě 2008 21:26

v prvom rade bude v tych k+h dsp jednotka, to meni hodne veci
predovsetkym je sprostost take bedne krmit analogom, ide ti to cez AD prevodnik v bedniach, ktory nijako nemozes potrebovat. ze ti to hra lepsie cez analog je ciste psychologicka zalezitort, cisty a frekvencne vyrovnany posluch je na prve pocutie vzdy horsi, znie nezazivne, az po case sa ukazu jeho vyhody a kuzla

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 15 kvě 2008 21:36

kexik: myslim ze K&H nabizi k tem bednam dsp jednotku jako externi krabici za extra susne...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 kvě 2008 21:56

pockat, takze to nie je bedna s dsp vyhybkou, ako trebars dynaudio air? som myslel ze hej

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 15 kvě 2008 21:59

imho k tomu potrebujes tu Pro C28 krabici:
http://www.soundonsound.com/sos/Oct04/a ... kh300d.htm

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 kvě 2008 22:18

ah tak... to tu potom sprostosti rozpravam, to je uplne normalny aktiv s integrovanym prevodnikom... to by som vobec cez digital nezapajal, resp je to jedno

Odpovědět