> Zdravim,chcem sa spytat cim je tak vynimocny Access Virus TI2
kedysi som mal TIcko tak sa hadam mozem vyjadrit.. v podstate je to jeden z top VA syntakov, samozrejme kopa ludi ho ma zafixovaneho len v suvislosti s vengeance presetmi a nasladlymk trance supersawami ale je tom velmi silny synth s uzasnymi modulacnymi - ci uz poctom LFO, obalok, ich moznostami, komplexnostou mod matrixu,kvalitnymi filtrami a roznymi typmi oscilatorov - ked vies, naladis na nom v podstate cokolvek. Proste spicka vo svojej kategorii. Porovnatelne s nim su Korg Radias, Nord Lead 3 - kazdy ma nejake plusy, minusy, ale je to +/- podobna liga .. TI ma lepsiu (komplexnejsiu) fektovu jednotku, vie fungovat ako zvukovka a ma VST plugin ktory timpo USB routuje audio rovno do DAW takze sa sprava ako y to bol plugin
Na druhej strane. Popri veciach ako Serum, Massive, Sylenth1, Hive - ma vyznam LEN v pripade ze proste chces mat fyzicky HW s knobmi. Inak nic specialne naviac oproti tym spomenutym SW monstram neziskas. Hlavne to Serum - 90% dnesneho EDM sa robi na Serum-e - to ze vacsina tutorialov na YT na neuro basy, future bass, dubstep, screetche, hoovery je skoro vzdy robena na Serum-e nieje nahoda
Mozno trochu vyhoda je ze odlahcis CPU... TIcko (velka verzia, nie Snow) zvlada az 16x multitimbralitu (co je v HW syntakoch velkom rarita) takze teoreticky z nehomvies potiahnut az 16 roznych zvukov naraz - samozrejme polyfoniampotom zavisi od komplexnosti tych zvukov...
Kupovat takyto limitovany jednoduchy sampler za 235€ je podpa mna blbost, vyhodene peniaze

Jedine ze by si komplet chcel prejst na DAWless riesenie a riesit vsetko mimo komp... Vobec nic tym neziskas, samplery v PC (Kontakt napr.) presahuju moznosti HW samolerov galaktickymim rozmermi

) a SW emulacii Mellotronu aj s bankami je myslim dost (to existuje dokomca aj na iPad)