Aké príslušenstvo ku gramofónu

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
katkarinka

Aké príslušenstvo ku gramofónu

Příspěvek od katkarinka »

Ahojte,
dostala som gramofon Stanton T.92 USB a pravdepodobne som blbá a/alebo neskusena, ale neviem sa dopatrat ani len toho, ci ma predzosilnovac alebo co vlastne ponuka....Preto by som chcela poprosit o radu niekoho skusenejsieho, kto by mi vedel povedat co vsetko k nemu vlastne potrebujem dokupit, lebo zrejme su mi len reporuduktory :D (pripadne aj poradit nejaky konkretny produkt)

Dakujem :oops:

katkarinka

Re: Aké príslušenstvo ku gramofónu

Příspěvek od katkarinka »

Tu je mozne stahnut navod na pouzitie so specifikaciou ale nie som z nej nijak mudrejsia
https://www.alza.sk/stanton-t-92-usb-d4 ... lternativy

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Podla obrazku to ma normalne cinch konektory .. takze zavisi co s tym chces robit .. ak len pustat platne , tak si kup zosilovac a repraky ..

Obrázek

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jestli je to usb gramofon, ma v sobe predzesilovac a a/d prevodnik. usbckem se pripoji ke kompu, tam se pravdepodobne musi nainstalovat nejaky driver a pak to hraje z kompu.
vidim tam taky prepinac phono/line, kterej pravdepodobne aktivuje a deaktivuje predzesilovac pro analogovej vystup skrze cinche. pak podle toho v jaky poloze je prepinac zapojit do zesilovace bud do line, nebo phono :-)

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

Nebo stačí připojit aktivní repráky a hraješ.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Odpovědět