Ahojte . Chci se zeptat nejlepe majitele sluchatek DT 880 PRO jestli se jejich nakup vyplati . jde me obecne o co "nejneutralnejsi poslech " takze Mix ale i bezny poslech hudby. Měl jsem model 990 PRO ale ty mě nevyhovovaly hlavně na výškach (moc jedovaté na muj vkus) a basu bylo obecne taky vice .. stredy mě rovnež trosku chyběly ... Ty 880 si podle SOS a ruznych forech na netu vedou zda se velice dobře .ba dokonce jako jedny z nejlepsich . Zajimaji me zkusenosti tech kteri je maji nebo je slysely diky mocc
http://www.soundonsound.com/sos/jan10/a ... phones.htm
Beyerdynamic DT880 PRO
-
- Profesionál
Re: Beyerdynamic DT880 PRO
ten charakter beyeru tam je (lehce usmevava krivka a vejsky hodne vyrazny, do chemicna), tak jestli ti nesedely 990, dival bych se spis treba na sennheisery (HD neco).
jj věrím že "charakter "bude podobný ale právě jsem slyšel že hraji jinak prave daleko věrneji , vice stredu .mene basu a víšek... senny mam 380HD .chci prave opak spiše otevreny sluchadla. Vím že treba jako neutralni se hodně doporucuji treba AKG 702 ty taky znam to uz je na me az moc "suche" tak neco mezi . slysel jsem vsechno možný ale prave ty 880 pro ne,
-
- Profesionál
jo akg702 jsou takovy detektory distorze a strasne nezazivny (pro me), chvili jsem je mel ale nakonec vratil. bd 880 potom taky, ale mam je rad. si je nekam zajdi poslechnout, to nebude takovej problem.
Tak jsem nakonec šel do 880 pro a nelituji ! Fakt super oproti 990 daleko vernejsi středy ,trošku méně basu celkové velmi reálné .spokojenost:)