Chcem poradiť so štúdiovými monitormi
Re: Chcem poradiť so štúdiovými monitormi
Počujte hoši a z toho thomannu je to spoľahlivé ? a kolko asi tak trvá vybavenie a doprava ? díky za odpoved.
Vtipkar. Vsak to su Nemci, nie Cinania.
Myslím že doprava je do 7 dnů a je od určité výše objednávky zdarma. Nejsem si však jistý. Nevím jak je to na Slovensko či do Čech ale doprava se většinou pohybuje mezi 10-17 euro. Najdeš to na jejich stránkách. Já objednávám vše z DV247 a doprava je za €15.
aha takto díky.Ešte posledná vec a dám už pokoj
Som v tomto všetkom začiatočník a toto budu pre mna prve štúdiovky tak by som potreboval vediet či ked si kupim nejake monitory tak či tam budú aj káble aby som to mohol prepojit so zvukovkou
Alebo bude treba kupit tie kable osobitne ?

hej hej viem ale budem tak asi nakupovat prvý krát zo zahraničia tak či nebudú problémyMDudas píše:Vtipkar. Vsak to su Nemci, nie Cinania.

- soimmo_two
Káble u monitorů většinou nebývají. Teda kabely na propojení audia, abych byl přesný.
Jirka Štolfa
kable tam nie su a nezabudni , ze budes este potrebovat ovladac hlasitosti (ak nemas externu zvukovku , ktora ho ma na vystupe) ..payden píše:by som potreboval vediet či ked si kupim nejake monitory tak či tam budú aj káble aby som to mohol prepojit so zvukovkou![]()
Chapem. V tom pripade - su to Nemci + je to velky a znamy obchod + SK je v EU = nikto sa nebude hrabat v kamione ani v balikoch. Navyse je to urcite poistene - jedine ak by nahodou bola viditelne poskodena zasielka, tak neprebrat ani za svet.payden píše: hej hej viem ale budem tak asi nakupovat prvý krát zo zahraničia tak či nebudú problémy
bavime sa dufam o aktivnych boxoch, lebo inak potrebujes aj zosik- to len keby nahodouPytkin píše:payden píše:by som potreboval vediet či ked si kupim nejake monitory tak či tam budú aj káble aby som to mohol prepojit so zvukovkou![]()

jo jasné jedine aktívne monitory. A už sa teším ked si ich kúpim ako si na nich vychutnám hudbičku 

tak už som viac menej rozhodnutý beriem 1 pár týchto monitorov http://www.thomann.de/gb/mackie_mr5_mk2.htm + zvuková karta asi táto http://www.thomann.de/gb/focusrite_scarlett_2i2.htm no otázka zostáva aké tie káble aby som to mohol plnohodnotne všetko zapojiť pretože v tomto nemám žiadnu šajnu poradíte ? 

za a) symetrické
b) podle manuálu zjistíš sám, jaké konektory potřebuješ (žádnou past nehledej)
b) podle manuálu zjistíš sám, jaké konektory potřebuješ (žádnou past nehledej)
- soimmo_two
Dobré je si ty bedny poslechnout, než je vemeš. Naslepo bych monitory nikdy nebral ! Nebo jsi je už někde slyšel ?
Jirka Štolfa
To určite to by bolo najlepšie si ich najskôr vypočuť..To by som musel ísť do Bratislavy tam by sa ich dalo vypočuť.Len Bratislavu vôbec nepoznám keďže som tam bol asi 2 krát v živote a to tiež v nemocnici
.Takže by som tam asi blúdil a blúdil
Ale na tie Mackie MR5 Mk2 som počul dobré ohlasy a neviem su velke rozdiely v tejto cene medzi monitormi? Však keď su referenčné tak hádam nebudú nejako priklášlovať zvuk ale budu hrať to čo majú nie ? 

- Jirka Štolfa
Někdy je reálná zkušenost za tisíce slov. Takže bež a objevuj krásy audio-světa, časem na to všechno příjdeš.
tak ja nevim, jestli v tyhle tride to ma valnyho vyznamu... myslim si ze u low cost se da na reference dat