Edirol PCR 500 vs. Korg Micro Kontrol vs. M-audio axiom 49

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
smrdim

Re: Edirol PCR 500 vs. Korg Micro Kontrol vs. M-audio axiom 49

Příspěvek od smrdim »

chod sem ,ale psat neco o lidství...?. spíš se mi zda že se mi sem chodí uživatelé vysmívat a kritizovat. z diskuze, zakladní škola FL9

biscuit

Příspěvek od biscuit »

to neni muj pripad, diskuze o fl nectu..
jen me vzdycky podrazdi, kdyz vidim, ze nekdo chce pomoc, ale sam se moc nesnazi.. prece musis vedet, ze cerpat informace z ceskyho internetu, znamena se skoro nic nedozvedet. a kdyz neumis anglicky, existujou translatory.. to cos napsal odpovida veku sedesat a vic let - mentalne umirajici (mluvim o castym jevu se kterym se setkavam, ale nic pausalniho, abych se nedotknul nekoho starsiho). predpokladam, ze jsi mladsi..

k veci: sam pouzivam edirol pcr-30. planuju upgrade a uvazuju mimo jiny zase o edirolu, coz myslim plne vyjadruje moji spokojenost. jestli ti jde jen o zahrani nejakejch riffu, ktery budes nahravat do sekvenceru, tak je to myslim dobra volba..

smrdim

Příspěvek od smrdim »

je mi 21,a mam statnici z angličtiny,ale to nic neřeší,poněvadž nesnaším překladat zrovna takovéhle srance,baví mě jiné okruhy. Potřebuju česky dokonalý překlad,jinak to svym způsobem nevstřebám. Každopadne by mě nenapadlo to psat anglicky. Nevím co myslíš firry, chci normálne hrat melodie,ja nevím všechno prostě možné,dokazat na tom zahrat melodie. Pořád nechapu rozdíl.

smrdim

Příspěvek od smrdim »

pochopil jsem to akorat tak,že je to čistě o váze, či tlaku tlačení na klavesu, tak to píší na wiki.Ze se u polovyvážené kl. nemusí tolik tlačit. což je podle me blbost když to má aftertouch

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no jestli vis jak se chova normalni syntakova klaviatura a kdyz to prezenu, tak klaviatura piana, tak vis jakej je velmi priblizne mezi tema klaviaturama rozdil. podle me neudelas chybu, kdyz navstivis nejakej shop a tam si vse nalezite vyzkousis. radit je v tom trochu tezko, protoze kazdej preferuje neco jinyho..

riff je kratkej melodickej, harmonickej nebo rytmickej usek, kterej se vetsinou opakuje ..proste par not.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

...a aftertouch vůbec nesouvisí s problémem nevyvážená/polovyvážená/kladívková apod. mechanika. Aftertouch jsou informace až "PO" zahrání tónu, nepodílí se na dynamice.

"Mám státnici z anličtiny..." - ale anglickej název do vyhledávače psát nebudu z principu..... :lol: dobrá haluz.

Jo a téma o FL9 jsem takto nazval já ze zcela pragmatických důvodů (charakter a úroveň pokládaných otázek). Takže jsem stále přesvědčen, že jsem to vystihl na 100% :wink:

P.

kexik

Příspěvek od kexik »

presne naopak, vyvazene a polovyvazene klaviatury kladu VACSI odpor, odpor sa meni v case (najskor je vacsi, potom mensi) a po stlaceni sa pomalsie vracaju ako nevyvazene. na hranie syntakovych zvukov ako su pady, slakove skupiny, dychy (proste vsetko co nema vyrazne timbre) je vsetko co sa chce podobat na klavir, skor na obtiaz. pri klaviroch, e-pianach a pribuznych nastrojoch, je to presne naopak

tie blaboly o anglictine skoda komentovat, je to hodne obmedzeny nazor, ktory by si mal co najskor rozchodit, inak budes kazdemu na smiech. sme v EU, mame globalne zdroje informacii, a kto ich ignoruje, toho nic neospravedlnuje. zapecnicke reci ti v nicom nepomozu.

smrdim

Příspěvek od smrdim »

nemusím nic rozchazet, ja sem bohaty, nemusím nic,,, navíc spíš čtu o hudbe,, nerad mam technické věci v angličtiny,, to mam proste odpor.. a nic nepeču... ja ignoruju všechno a všichni se omlouvají mě... jinak nazev zakladní škola, ,me pobavil a líbí se mi...

Odpovědět