Externí zvukovka k D.A.V.
Externí zvukovka k D.A.V.
Vybírám zvukovou kartu k noťasu ( Macbook, Snow Leopard, nemá firewire, pouze USB). Skončil jsem právě na těchto 3 zvukovkách ( Emu 0404 usb, Edirol UA-25EX, M-Audio Fast Track Pro). Budu ji používat na nahrávání ze 2 mikrofonů ( vypadá to na Oktavy MK012). Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Kterou z těch 3 karet byste mi doporučili? Můžete poradit i úplně jinou usb zvukovku.
Naposledy upravil(a) Vrzalík dne 14 úno 2011 16:40, celkem upraveno 2 x.
Re: Emu 4040 usb vs Edirol UA-25EX vs Fast Track Pro
apogee one alebo apogee duet
0404 bude fajn
- ReaktoplazmAR
ja mám fasttrack pro asi rok, je to sice moja prvá externá zvukovka, takže neviem moc porovnat s inými, ale funguje úplne bez problémov, používam na nej všetko, knoby krútim každý den, prenášam ju, prehadzujem vstupy/vystupy, atd.. a stále je ako nová, za tie prachy až neuveritelné, s ovládačmi žiadne problémi... za seba môžem len doporučit
I na ty apogee jsem se díval. Mám dojem, že apogee one má pouze vstup na 1 mikrofon. Apogee duet se zase připojuje přes firewire. Tak ty pro mě nejsou vhodné. Opravte mě, jestli se pletumando píše:apogee one alebo apogee duet

Re: Emu 0404 usb vs Edirol UA-25EX vs Fast Track Pro
mas pravdu, ale zvukovo su skvele
Re: Emu 0404 usb vs Edirol UA-25EX vs Fast Track Pro
Tak už jsem se rozhodl. Budu mít Apogee One. Na to stereo nahrávání jsem se vyprdnul. Bude mi stačit mono
.( nechce se mi tahat víc mikráků, také do toho nechci vrážet víc peněz). Nemá někdo zkušenost s produkty od této firmy.( teď je už pozdě, ale klidně se vyjádřete
) Já jej zvolil, protože jsem četl chválu na preampy( i na kvalitu značky jako takové), které tyto karty obsahují, také se mi líbí velikost a mobilita tohoto zařízení, které je postaveno na míru macu.Teď už mi zbývá jen počkat
, až dorazí. Doufám, že nebudu zklamaný. Jinak děkuji všem za jejich tipy a rady na tomto fóru.

Re: Externí zvukovka k D.A.V.
Tak mi ta Apogee One přestává stačit( omezuje mě především, že je pouze jednokanálová a nemá linkový vstup). Zvažuji, že k D.A.V. koupím nějakou stereo zvukovku. Chci externí, protože ji chci užívat s MacBookem. Musí být usb a měla by mít( digitální vstup) možnost připojení externího převodníku. ( do budoucna s nějakým počítám). Mám vyhlédlou emu 0404 usb. Co si o této kombinaci myslíte? Máte nějaký jiný tip?
Naposledy upravil(a) Vrzalík dne 14 úno 2011 20:16, celkem upraveno 1 x.
jestli mas v planu porizovat AD prevodnik, tak k cemu se zabyvas externi zvukovkou? podle me vyhozenene penize...
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
DA tiez nie je na skodu
zavisi od penazi ale zaujimava je RME Babyface
babyface je FW, ne?
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Mám, ale chci Lavry Black AD10. To nějakou dobu ještě potrváhombrefeo píše:jestli mas v planu porizovat AD prevodnik, tak k cemu se zabyvas externi zvukovkou? podle me vyhozenene penize...

Díval jsem se na ni, ale je mimo můj finanční rámec.( měla by se vejít do cca 5-6tis.) Nechce se mi za zvukovku dávat víc. Mám přeci D.A.V. a později bude ten převodník.mando píše:DA tiez nie je na skodu