Externí zvukovka k D.A.V.

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Vrzalík

Externí zvukovka k D.A.V.

Příspěvek od Vrzalík »

Vybírám zvukovou kartu k noťasu ( Macbook, Snow Leopard, nemá firewire, pouze USB). Skončil jsem právě na těchto 3 zvukovkách ( Emu 0404 usb, Edirol UA-25EX, M-Audio Fast Track Pro). Budu ji používat na nahrávání ze 2 mikrofonů ( vypadá to na Oktavy MK012). Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Kterou z těch 3 karet byste mi doporučili? Můžete poradit i úplně jinou usb zvukovku.
Naposledy upravil(a) Vrzalík dne 14 úno 2011 16:40, celkem upraveno 2 x.

mando

Re: Emu 4040 usb vs Edirol UA-25EX vs Fast Track Pro

Příspěvek od mando »

apogee one alebo apogee duet

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

0404 bude fajn

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ja mám fasttrack pro asi rok, je to sice moja prvá externá zvukovka, takže neviem moc porovnat s inými, ale funguje úplne bez problémov, používam na nej všetko, knoby krútim každý den, prenášam ju, prehadzujem vstupy/vystupy, atd.. a stále je ako nová, za tie prachy až neuveritelné, s ovládačmi žiadne problémi... za seba môžem len doporučit

Vrzalík

Příspěvek od Vrzalík »

mando píše:apogee one alebo apogee duet
I na ty apogee jsem se díval. Mám dojem, že apogee one má pouze vstup na 1 mikrofon. Apogee duet se zase připojuje přes firewire. Tak ty pro mě nejsou vhodné. Opravte mě, jestli se pletu :wink: .

mando

Re: Emu 0404 usb vs Edirol UA-25EX vs Fast Track Pro

Příspěvek od mando »

mas pravdu, ale zvukovo su skvele

Vrzalík

Re: Emu 0404 usb vs Edirol UA-25EX vs Fast Track Pro

Příspěvek od Vrzalík »

Tak už jsem se rozhodl. Budu mít Apogee One. Na to stereo nahrávání jsem se vyprdnul. Bude mi stačit mono :wink:.( nechce se mi tahat víc mikráků, také do toho nechci vrážet víc peněz). Nemá někdo zkušenost s produkty od této firmy.( teď je už pozdě, ale klidně se vyjádřete :wink:) Já jej zvolil, protože jsem četl chválu na preampy( i na kvalitu značky jako takové), které tyto karty obsahují, také se mi líbí velikost a mobilita tohoto zařízení, které je postaveno na míru macu.Teď už mi zbývá jen počkat :wink:, až dorazí. Doufám, že nebudu zklamaný. Jinak děkuji všem za jejich tipy a rady na tomto fóru.

Vrzalík

Re: Externí zvukovka k D.A.V.

Příspěvek od Vrzalík »

Tak mi ta Apogee One přestává stačit( omezuje mě především, že je pouze jednokanálová a nemá linkový vstup). Zvažuji, že k D.A.V. koupím nějakou stereo zvukovku. Chci externí, protože ji chci užívat s MacBookem. Musí být usb a měla by mít( digitální vstup) možnost připojení externího převodníku. ( do budoucna s nějakým počítám). Mám vyhlédlou emu 0404 usb. Co si o této kombinaci myslíte? Máte nějaký jiný tip?
Naposledy upravil(a) Vrzalík dne 14 úno 2011 20:16, celkem upraveno 1 x.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

jestli mas v planu porizovat AD prevodnik, tak k cemu se zabyvas externi zvukovkou? podle me vyhozenene penize...

mando

Příspěvek od mando »

DA tiez nie je na skodu

zavisi od penazi ale zaujimava je RME Babyface

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

babyface je FW, ne?

mando

Příspěvek od mando »

USB

Vrzalík

Příspěvek od Vrzalík »

hombrefeo píše:jestli mas v planu porizovat AD prevodnik, tak k cemu se zabyvas externi zvukovkou? podle me vyhozenene penize...
Mám, ale chci Lavry Black AD10. To nějakou dobu ještě potrvá :wink:. A kam připojím např. monitory? Tam se zvukovka hodí ne?
mando píše:DA tiez nie je na skodu

zavisi od penazi ale zaujimava je RME Babyface
Díval jsem se na ni, ale je mimo můj finanční rámec.( měla by se vejít do cca 5-6tis.) Nechce se mi za zvukovku dávat víc. Mám přeci D.A.V. a později bude ten převodník.

Odpovědět