GAP Pre-73 MKIII vs SPL Goldmike 9844
-
GAP Pre-73 MKIII vs SPL Goldmike 9844
Zdravím uvažiju o preampu, mám dva kandidáty GAP pre73 mk3 a SPL goldmike 9844 co si o tom myslíte? Jde mi především o vokály, mikrofony mám Neumann tlm102 a GAP R1 mk3, zvukovku Focusrite scarlett 18i6. Díky
Re: GAP Pre-73 MKIII vs SPL Goldmike 9844
trošku uhorková sezona na odpovede ,.
z mojho pohladu bez skusenosti s tymito preampami
Goldmike má zdroj vo vnutri s toroidnym transformatorom čo by mohlo posunuť ruchy nižšie a lampičky vždy dodaju nejaku tu peknu farbu tak by som tipoval že na posluch može byť krajší zvuk .
Golden age má tantalove kondiky a zrejme tento model aj transformatory plus "legendarny" preamp design.
Ja by som sa asi rozhodol pre verziu
Golden Age Project Pre-73 DLX , kde vdaka attenuation može vybudiť výstupne trafo viacej .

z mojho pohladu bez skusenosti s tymito preampami
Goldmike má zdroj vo vnutri s toroidnym transformatorom čo by mohlo posunuť ruchy nižšie a lampičky vždy dodaju nejaku tu peknu farbu tak by som tipoval že na posluch može byť krajší zvuk .
Golden age má tantalove kondiky a zrejme tento model aj transformatory plus "legendarny" preamp design.
Ja by som sa asi rozhodol pre verziu
Golden Age Project Pre-73 DLX , kde vdaka attenuation može vybudiť výstupne trafo viacej .
Jednoznačně Golden Age, kámoš to teď kupoval a je nadšenej. Nahrávali se přes něj i rapy na Opiovo Neřáda, je vidět v dokumentu, kterej teď vyšel. Já po něm pasu taky dlouho, ale pořád musim platit něco jinýho, než tuhle červenou krásu. Prodává to tady Ivo Sedláček, má i nějaký další bomby, co se tady neprodávají, třeba DAV-BG-1 http://www.velvetsound.net/cz/1-preampy/
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S
kdybys měl náhodou zájem, právě prodávám Apogee mini-me bazar/zvukove-karty-prevodniky/apogee-m ... 25286.html
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Nazdar,
oba budu ok.
Kedze neide o transparetne preampy ale kupujes si ich koli ich farbe...tak si treba vyskusat co sa ti viac paci.
to jammix ....a je to tu zas, nie je od teba pekne zdielat svoje subjektivne pocity a sirit dezinformacie....
Zdroj vo vnutry vacsinou zdvyhne bordel a ruchy(obzvlast s lampami a signalovimi transformatormi)....nie je to pravidlo ak je to dobre postavene.
Tantalove kondenzatory - no coment si precitaj nieco o kondenzatoroch.
SPL goldmike 9844 ma tusim tiez opciu s Lundahl transformatormi.
oba budu ok.
Kedze neide o transparetne preampy ale kupujes si ich koli ich farbe...tak si treba vyskusat co sa ti viac paci.
to jammix ....a je to tu zas, nie je od teba pekne zdielat svoje subjektivne pocity a sirit dezinformacie....
Zdroj vo vnutry vacsinou zdvyhne bordel a ruchy(obzvlast s lampami a signalovimi transformatormi)....nie je to pravidlo ak je to dobre postavene.
Tantalove kondenzatory - no coment si precitaj nieco o kondenzatoroch.
SPL goldmike 9844 ma tusim tiez opciu s Lundahl transformatormi.
zdroj vo vnutri može nabrať alebo vytvoriť bordel ale ak je tam dosť miesta a zvlašť ak je toroidny tak to pokladam za lepšiu volbu ako externý adapter.
ale neni to samozrejme nejaka exkluzivna vychytavka toroidne trafo použivaju aj lacne preampy a i zariadenia , dosť často aj behringer
rovnako tak tantalove kondiky sa bežne vyskytuju v signalovej ceste v trošku lepších preampoch . A tak isto asi treba povedať že aj v GAP 73 sa nachadzaju elektrolyticke kondenzatory na zdroji a i. , to inak ani nejde ,..
jejda ja som prave chcel širiť osvetu ..mal by som sa zlepšiť
ale neni to samozrejme nejaka exkluzivna vychytavka toroidne trafo použivaju aj lacne preampy a i zariadenia , dosť často aj behringer

rovnako tak tantalove kondiky sa bežne vyskytuju v signalovej ceste v trošku lepších preampoch . A tak isto asi treba povedať že aj v GAP 73 sa nachadzaju elektrolyticke kondenzatory na zdroji a i. , to inak ani nejde ,..
jejda ja som prave chcel širiť osvetu ..mal by som sa zlepšiť